2777
2789
عنوان

زگیل مقعد😭😭😭😭

8849 بازدید | 46 پست

اومدم دکتر واسه مقعدم یکیش گفت زگیله منو فرستاد پیش یکی دیگه حالا چیکار کنم خطرناکه؟😭😭😭😭😭😭😫

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Hpv یا زگیل عادی؟

نمیدونم منو فرستاد پیش دکتر پوست فعلا تو نوبتم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
سلام عزیزم احتمالا اچ پی وی داری  نگران نباش درمان میشه من تو ناحیه تناسلی داشتم دکترم درمانم ...

وای چجوریه خطرناکه؟

چرا زگیل زدی؟؟؟

نمیدونم والا

سلام عزیزم احتمالا اچ پی وی داری  نگران نباش درمان میشه من تو ناحیه تناسلی داشتم دکترم درمانم ...

زگیل درمان کامل نمیشه همیشه هست و شرایط فراهم بشه بروز میکنه فقط علائمش رو بر طرف میکنن

خدایا شکرت    در پناه خودت حفظش کن  
وای چجوریه خطرناکه؟

اصلا رابطه نداشته باش الان باید بری تست بدی اچ پی وی چند نوع ویروسه تو نوع کم خطر رو داری که زگیل زدی نوع پر خطرش ممکنه باعث‌سرطان بشه 

باید بری تست بدی تا بفهمن کدوم تایپش رو گرفتی 

دعا کنید زگیل نباشه😭

زگیل درمان کامل نمیشه همیشه هست و شرایط فراهم بشه بروز میکنه فقط علائمش رو بر طرف میکنن

بله عزیزم چون عاملش ویروسه ولی با مصرف قرص هایی که باعث‌افزایش ایمنی بدن میشه از این روند میشه جلوگیری کرد