eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 عنوان زگیل مقعد😭😭😭😭 8849 بازدید | 46 پست اومدم دکتر واسه مقعدم یکیش گفت زگیله منو فرستاد پیش یکی دیگه حالا چیکار کنم خطرناکه؟😭😭😭😭😭😭😫 (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭 1397/11/15 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhaneghasemi عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 321 سلام عزیزم احتمالا اچ پی وی داری نگران نباش درمان میشه من تو ناحیه تناسلی داشتم دکترم درمانم کرد فقط توانتخاب پزشک دقت کن و اطلاعاتت رو ببر بالا تو این زمینه
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 Hpv یا زگیل عادی؟ نمیدونم منو فرستاد پیش دکتر پوست فعلا تو نوبتم (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
مامان_سارا46 عضویت: 1393/09/20 تعداد پست: 3676 چرا زگیل زدی؟؟؟ وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 سلام عزیزم احتمالا اچ پی وی داری نگران نباش درمان میشه من تو ناحیه تناسلی داشتم دکترم درمانم ... وای چجوریه خطرناکه؟ (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
میترای_قدیمی عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 898 نمیدونم منو فرستاد پیش دکتر پوست فعلا تو نوبتم نگران نباش حتی اگه اچ پی وی هم باشه بیماری خطرناکی نیست
فدرابانو عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 26867 تا مطمئن نشدی رابطه نداشته باش 👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
کالیفرنیا عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 6009 شما که تو ناحیه تنتسلی داشتید چه شکلی بود مثله زگیل پوست دست برجسته
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 چرا زگیل زدی؟؟؟ نمیدونم والا (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
مه_گل_14 عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 788 سلام عزیزم احتمالا اچ پی وی داری نگران نباش درمان میشه من تو ناحیه تناسلی داشتم دکترم درمانم ... زگیل درمان کامل نمیشه همیشه هست و شرایط فراهم بشه بروز میکنه فقط علائمش رو بر طرف میکنن خدایا شکرت در پناه خودت حفظش کن
reyhaneghasemi عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 321 وای چجوریه خطرناکه؟ اصلا رابطه نداشته باش الان باید بری تست بدی اچ پی وی چند نوع ویروسه تو نوع کم خطر رو داری که زگیل زدی نوع پر خطرش ممکنه باعثسرطان بشه باید بری تست بدی تا بفهمن کدوم تایپش رو گرفتی
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 دعا کنید زگیل نباشه😭 (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
reyhaneghasemi عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 321 زگیل درمان کامل نمیشه همیشه هست و شرایط فراهم بشه بروز میکنه فقط علائمش رو بر طرف میکنن بله عزیزم چون عاملش ویروسه ولی با مصرف قرص هایی که باعثافزایش ایمنی بدن میشه از این روند میشه جلوگیری کرد