2777
2789
اره ب ی دختر میگن زشت و بدجنس هنوز چهارسالشه میگه نمیدونم شکل کیه ب دومی هنوز هفت ماهشه میگه خوشگله ...

واقعا براش متاسفم احتیاج به روانپزشک داره،دختروپسرکه دست تونیست که بهت میگه دخترزا

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر جان ی بی محلی از صدتاچوب بدتره چون من محل نمیدم ب حرفاش همش تکرار میکنه 

ولی خواهش می کنم دخترتو خوشگلم صدا کن تو جم چون ک روش میمونه و تو ذهنه همه میره بی ادب خیلی صبور و مهربونی من خودم خ مهربونم ولی تاحالا با ادم بی ادب روبرو نشده بودم انگار اونقدرا هم مهربون نیسم 

چقد بد جنسه الله اکبر هووووف بعضی زنا چقد بدن 

خیلی بدجنس جاری سومی حامله بههش محل نمیده میترسه بچه اش پسر بشه چون میگه من فقط پسر میارم ولی من دعا میکنم پسربشه چون شوهرش خیلی دوستداره

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙
ولی خواهش می کنم دخترتو خوشگلم صدا کن تو جم چون ک روش میمونه و تو ذهنه همه میره بی ادب خیلی صبور و م ...

اره من قربون صدقه اش میرم بوسش میکنم اون میگه وای لوس وخنک بوس نکن خیلی بدجنس دو بهم زن و خبرکشه من اصلا دوستش ندارم ی راهنمایم میکنی

اره من قربون صدقه اش میرم بوسش میکنم اون میگه وای لوس وخنک بوس نکن خیلی بدجنس دو بهم زن و خبرکشه من ...

بگو وای بچه ب این خوشگلیو مگه میشه بوس نکرد مامان الهی خیرتو ببینم ک انقدر دوست دارم زندگی من کی بشه بزرگ بشی با هم بریم بیرون خرید گردش اوهههه 

ولی خواهش می کنم دخترتو خوشگلم صدا کن تو جم چون ک روش میمونه و تو ذهنه همه میره بی ادب خیلی صبور و م ...

من صبح مچ شوهرم برا ی خیانت دیگه اش گرفتم واقعا خسته شدم دفعه چندمشه زنگ زدم بهش برای اولین بار گفتم خونم دیگه نیا راهت نمیدم دوستندارم خانواده ها بفهمن چون دوتا بچه دارم گف برو خونه بابات تا شش ماه ی سکه بهت بدم  منم گفتم این خونه بجای مهریه تو نیا برو پیش همونا اگه اومد چکار کنم

الان همه پسر میزان والا دختر عزیزه من خودم ندید پدید دخترم یدونه پسر دارم اینم پسر شد خخخخ یه دختر میبینم میشینم با ذوق زل میزنم بهش😂😂😂😂عزیزم گرمی زیاد بخور توی چایتون هل و دارچین بریز موز و گردو و خرما زیاد بخورین کیت تخمکگزاری بگیر درس همون شب اقدام کن

الهم صل علی محمد وال محمد😍
من شنیدم تا قبل سه ماهگیت به انار ایت الکرسی بخونی بعد بخوری پسر میشه

از اون حرفا بودا . جنسیت موقع بستن نطفه مشخص میشه نه سه ماه بعد 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

گرمیجات‌بخور هم خودت هم‌همسرت

در جواب‌جاریت‌که‌گفته لباس پسرونه نمیتونید‌بخرین باید بگم‌اتفاقا لباسای دخترونه هم ناز تره هم خشگلتره هم تنوع زیاد داره  ولی پسرونه چی به شلوار و پیراهن تنوع خاصی نداره

من خودم بچه ام‌پسره ولی عاشق دخترممم 

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
ببین من شوهرم برالاغری یه نفربهش گفته بود شب که میخوای بخوابی یه فلاسک آبجوش کن بعد توش یه کم دارچین ...

تو لاغریش واقعا تاثیر داشت 😈😈😈

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)