2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن متولد شصت خیلی حسوده خوبه

ببین من شوهرم برالاغری یه نفربهش گفته بود شب که میخوای بخوابی یه فلاسک آبجوش کن بعد توش یه کم دارچین،زنجبیل،یه کم زعفرون بریزوبزارتاصبح دم بکشه بعدصبح ناشتا،یاتاظهر بخور،من اصلا یادم نبود و برای جنسیتم اصلا اینکاررونکردیم ولی فک میکنم تاثیر اوناهم بوده،البته ماشب اقدام یادمه سردی میخوردیم ولی خب ایناهم بی تاثیرنبوده فک کنم

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
وای باورم نمیشه این همه وقاحت و پروگی  روشم میشه ؟  لااقل حسودی میکنید و یا دشمنی میکنید ...

اره ب ی دختر میگن زشت و بدجنس هنوز چهارسالشه میگه نمیدونم شکل کیه ب دومی هنوز هفت ماهشه میگه خوشگله ب باباش رفته عروس خودمه جلوی شوهر نکبتم خودشیرینی میکنه تو دلم میگم خدانصیب نکنه دخترم میگه زشته یعنی ب من رفته ولی من اصلا محل نمیدم بهش 

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙
ببین من شوهرم برالاغری یه نفربهش گفته بود شب که میخوای بخوابی یه فلاسک آبجوش کن بعد توش یه کم دارچین ...

میگن برای پسر گرمی باید بخوری نمیدونم بخدا چی راسته

ممنون..کیتم زدین؟

خواهش میکنم..آره ولی شوهرم دیگه کاربه کیت نداشت آخه سه چهارماه فقط یه باریافوقش دوباراقدام میکردیم که نگرفت،شوهرم گفت که شایدباسه بارگرفت،که همون شد

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍
بهش نيشخند بزن تا بیشتر بسوزه همون بهتر جوابشو ندادی ولی یه کلمه بگو دعا کن عاقبت بخیر شن تمام 

اره این دفعه همینو میگم تا بیشتر بسوزه

اره ب ی دختر میگن زشت و بدجنس هنوز چهارسالشه میگه نمیدونم شکل کیه ب دومی هنوز هفت ماهشه میگه خوشگله ...

وای جدی میگی باورم نمیشهههههه بعضیا خ بی ادبند خیلی زیاد چجوری ی دختر بچرو زشت میبینه ؟ بگو چشم دلت سیاه و زشته ک دختر بچه ۴ ساله رو زشت میبینی بگو اصلا واضح کی بدجنسه 

وای جدی میگی باورم نمیشهههههه بعضیا خ بی ادبند خیلی زیاد چجوری ی دختر بچرو زشت میبینه ؟ بگو چشم دلت ...

خواهر جان ی بی محلی از صدتاچوب بدتره چون من محل نمیدم ب حرفاش همش تکرار میکنه