2777
2789
عنوان

تجربیات سقط جنین

1990 بازدید | 25 پست

سلام خانما

تو تاپیک قبلیم گفتم مشکلم چیه

رفتم عطاری کاکنج،رازیانه،بومادران،گل گاوزبون با تاجریزی بهم داد از جمعه استفاده میکنم روزی دوبار اما طوری نشد فقط از دیروز کمر درد و دل درد دارم مثل درد پریودی دیروزم یکم خونریزی داشتم

کسایی که تجربه سقط دارید و داروی گیاهی استفاده کردید تأثیر داره و چقد طول میکشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه هفته بعد از اینکه عقب انداختم لک بینی داشتم یه هفته بعد فهمیدم خارج از رحم

کلی دارو گیاهی خوردم هیچی نشد فقط ی شب بدون خونریزی ینی خیلی کم بود کمر درد شدید گزفتم نمیتونستم بشینم بخابم پاشم ساعت ۱۲شب رفتم بیمارستان 

4،5 هفته زعفرونم خوردم اما تأثیر نداشت طناب زدم کلی هیچی ب هیچی

ای نه طناب نزن برا رحمت خوب نیس من امپول پروژسترون وشیاف هم میزدم جاش سفت شده بود نمیومد بره یک هفته بعد از قطعشون اومد رفت ولی داغووون شدم خیلی درد داشتم وخونریزی بازم تحمل میکردم تا کورتاژ نسم.توهم تحمل کن .همه ی داروگیاهیاروهم نخور بعضیاشون باددارن وبرارحم خوب نیس.میادمیره ولی خیلی سخته

حتما شرایطشو ندارم و نمیتونم واگرنه عاشق بچم

ب خودت مربوطه فقط ی چیزی بهت بگم هم از لحاظ شرعی هم انسانی این بچه با دو بچه دیگت هیچ فرقی نداره!انگار کن این بلا سر ی بچه زنده ات اوردی با دستای خودت!فقط فرقش اینه که این بی دفاع ترو وابسته تر بهت بوده

ب خودت مربوطه فقط ی چیزی بهت بگم هم از لحاظ شرعی هم انسانی این بچه با دو بچه دیگت هیچ فرقی نداره!انگ ...

خودم اینارو میدونم اما تا وقتی تو شرایط کس دیگه نباشی درکش نمیکنی

نکن...تررررو خدا نکککن...پاگیرت میشه سقط...  

اون از هممممه دنیا ب رحم تو پناه آورده...گناه داره...

تو الان میتونی سر ی مرغ رو ببری؟نوک چاقو ب دل ی گنجشک فرو کنی؟

خدا ب توانایی بنده هاش نگاه میکنه و میده...هدیه خدا رو پرت نکن تو صورتش...تف نکن تو روی خدا نعوذبالله...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز