2777
2789
عنوان

تجربیات سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 25 پست
نکن...تررررو خدا نکککن...پاگیرت میشه سقط...     اون از هممممه دنیا ب رحم تو پناه آورده... ...

گلم واقعا شرایطشو ندارم همسرمم هنوز برای دومی میگه من بچه نمیخواستم و هر وقت اذیت میکنه میگه تو بچه میخواستی من نمیخواستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم واقعا شرایطشو ندارم همسرمم هنوز برای دومی میگه من بچه نمیخواستم و هر وقت اذیت میکنه میگه تو بچه ...

خودت میخوای بندازیش؟توروخدا این کارونون .مت الان ده روزه بچم سقط شده شب وروز نداریم.افسردگی گرفتم .کارم شده گریه .شوهرم همش گریه میکنه.خواهش میکنم این کارو نکن.هیچ کارخدابی حکمت نیس .حتما حکمتی توش بوده که باردارشدی

اقاجریان چیه میشه یکی به منم بگه؟من تاپیک قبلیشون رونخوندم 

سلام خانما

ی هفته پریودم عقب افتاده بود امشب متوجه شدم باردارم بچم 9 ماهشه واقعا شرایط نگهداریشو ندارم چیکار کنم که صد در صد سقط کنم؟

کسایی ک تجربه دارن کمک کنین لطفا

تاپیک قبلیم

گلم واقعا شرایطشو ندارم همسرمم هنوز برای دومی میگه من بچه نمیخواستم و هر وقت اذیت میکنه میگه تو بچه ...

بگه...بگو خودت جلوگیری میکردی...

برا همیناس ک چندین بار پیامبر گفتن مادر بعدش گفتن پدر...

با خدا این سختیا رو معامله کن...

این عکس ها رو ببین...کلید واژه سقط جنین رو سرچ تصویری کن...ببین دل داری پاره جیگرت اینجوری تکه تکه بشه؟

من خودم ۱۵ _۲۰روزه سقط داشتم .بچم مشکل داشت.هنوووز ک هنوووزه افسردگی و پشیمونی ولم نکرده...اما ها و اگر ها ولم نمیکنه...

با هممممه وجودم دلم میخواد تصمیمت رو عوض کنی...

ما میگیم ی مهمون ک میاد خونمون و پناه میاره ب قیمت جونمون هم شده نمیذاریم آسیبی بهش وارد بشه...اون طفل از طرف خدا...دقت کن از طرف خوووود خوووود خدا ب تو پناه اورده...مهمانداری کن...

با خود خدا معامله کن...این نخواسته ها از عالم و آدم شیرینتر میشن...

عوض کن تصمیمت رو...