2821
2789
عنوان

دلم گرفته

216 بازدید | 33 پست

خدایا من الان یکساله منتظرم .پس چرا اینقد صدات میزنم جوابمو نمیدی؟

من چرا باردار نمیشم.😕😔😔

باید چیکار کنم خدا که تو راضی باشی و یه بچه بزاری تو بغلمون؟😔😔😔😔😔😔😔

سلام صبح هجگی متعالی

عزیزم شما و همسرتون ازمایش های لازم رو دادین و مطمئنین مشکلی ندارین؟

تغذیه سالم دارین؟ 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ان شاء الله به زودي دامنت سبزميشه عزيزم

کی دیگه؟ من از بهمن پارسال تو اقدامم.نشده. امروز دیگه خیالم راحت بود دو روز از پریودی گذشته اگر همینجور ادامه پیدا کنه میرم ازمایش خون بعد یه هفته صبح ساات ۴بی بی زدم. الان پریود شدم دلم خیییییلی گرفته

صفحه اول سوره مریم خیلی خوبه بخونی و به خودت فوت کنی ۱۰ الی ۱۱ تا ایه بیشتر نبست. پهلوهاتو ببند .پهلو و شکم که گرم باشه رحم رو هم گرم می کنه و بیشتر امادگی برای باردار شدن داره

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
سلام صبح هجگی متعالی عزیزم شما و همسرتون ازمایش های لازم رو دادین و مطمئنین مشکلی ندارین؟ تغذیه سا ...

اره ازمایش دادیم. مشکلی نبوده جز من ک پی سی او هستم. دارومیخورم تخمک گداری دارم. تخمکام خوبن اکترا غالب هستن. ولی نمیشم ک نمیشم😔

اره ازمایش دادیم. مشکلی نبوده جز من ک پی سی او هستم. دارومیخورم تخمک گداری دارم. تخمکام خوبن اکترا غ ...

زیاد بهش فکر نکن انشاالله یه ماه دیگه به خودت میای می بینی پری نشدی و بارداری. و دخترت مثل من می شه بانوی یلدایی

چه پیشگویی خوبی کردم ها

خدا بزرگه هر وقت صلاح بدونه بهت میده بخدا خودتم نمیفهمی چطوری باردار شدی .زیارت عاشورا .سوره واقعه ر ...

اخه نمیدونم خدا صلاحش اصلا هست یا نیست؟ اگه هست الان ک‌میخام‌منتظرشم‌بهم‌بده. وقتی دیگه انتظارشو ندارم چه سود

منم دو سال منتظرم همش تو خونه تنهام کلافه ام شهر غریبم....

ولی چاره چیه؟!!....

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞