2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 33 پست

عزیزم چ عجله ی داری ادم هس بعد15سال باردار شدهِ. بعدشم من خودم دوسال بچه میخاسم دیدم نمیشم گفتم. بیخیال شایدخدانمیخاد دیگه بهش فکرم نمیکردم. یهو. ی تست روطاق بودگفتمم این اخریشه بذارامتحان کنیم. امتحان کردم یهومثبت شد. بیخیال شو زودترباردارمیشی😚

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه بیماری که خیلی از دکترا جدی نمیگیرن بیماری خود ایمنیه که عوض اینکه اینو درمان کنن فرتو فرت ای یو ای و ای وی اف میکنن درنتیجه بدن جنینو پس میزنه وبارداری اتفاق نمیوفته

منم دو سال منتظرم همش تو خونه تنهام کلافه ام شهر غریبم.... ولی چاره چیه؟!!....

اخه نارحتم دیگه ک چرا من نمیشم چندتا از دوستامون باهم‌اقدام کردیم سه تاشون الان بچه هاشون یکسالشونه ولی من هنوز تو حسرت یه بی بی چک متبت موندم

یه بیماری که خیلی از دکترا جدی نمیگیرن بیماری خود ایمنیه که عوض اینکه اینو درمان کنن فرتو فرت ای یو ...

اره ای یو ای کردم یبار نشد. خود ایمنی چیه چطور میشه فهمید

اخه نارحتم دیگه ک چرا من نمیشم چندتا از دوستامون باهم‌اقدام کردیم سه تاشون الان بچه هاشون یکسالشونه ...

میدونم حرفتو منم تموم فک و فامیل امون باردار شدن من فقط بینشون بی بچه ام....باید صبر کرد چاره ای نیست...سغی کن بیخیال باشی..

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
عزیزم چ عجله ی داری ادم هس بعد15سال باردار شدهِ. بعدشم من خودم دوسال بچه میخاسم دیدم نمیشم گفتم. بیخ ...

خدای چطور بیخیال شدی؟ من هرکار میکنم نمیشه دقیقا هر وقت اقدام‌دارم فکرم‌میفته ک حامله میشم؟ اخه تخمک‌گداری من معلوم‌نیست اینبار ٢١ پریودیم بود. من از ١٢ پریودی کلا باید تو اقدام‌باشم تا اخر ماه؟ 

سلام

استرس یکی از عوامل خیلی جدی جلوگیری کننده از بارداری

اینقدر ناراحت نباشید زمانی نگذشته و درضمن از الانتون ب شدت لذت ببرید حیفه واقعا 

بچه واقعا نعمته و دوست داشتنی اما زندگی بدون بچه هم هیچوقت بعداز اومدنش نمی تونی تجربه کنی

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄
میدونم حرفتو منم تموم فک و فامیل امون باردار شدن من فقط بینشون بی بچه ام....باید صبر کرد چاره ای نیس ...

خدایی نو راهی بزار جلو پای من. بگو به این طریق میشه تا منم همینو بکنم بلکم بی خیال شم

صبور باش عزیزم همه چیز،به وقتش خودم بعد ی سقط سه سال طول کشید باردار شدم الان میفهمم ک چ خوب تو اون سالا باردار نشدم الان ب ی ثبات اخلاقی عالی با همسرم رسیدیم خب از نظر مالی پیشرفت کردیم 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام استرس یکی از عوامل خیلی جدی جلوگیری کننده از بارداری اینقدر ناراحت نباشید زمانی نگذشته و درضم ...

استرس اوایل داشتم ولی الان‌ندارم بیشتر غصه میخورم تا استرس

صبور باش عزیزم همه چیز،به وقتش خودم بعد ی سقط سه سال طول کشید باردار شدم الان میفهمم ک چ خوب تو اون ...

ببین وقتی منتظری یه چیز رو بدست بیاری خیلی مشتاقی وقتی دیگه منتظر نیستی چه ارزش داره؟

اره ای یو ای کردم یبار نشد. خود ایمنی چیه چطور میشه فهمید

یعنی وقتی ایمنی بدنت بالا باشه باید کورتن مصرف کنی تا ایمنی بیاد پایین 

این بیماری باعث میشه بدن جنینو به عنوان یه جسم خارجی وبیگانه حس کنه وپسش بزنه واجازه لانه گزینی نمیده

علائمش خستگی تب پایین بیحالی و....

راجبش سرچ کن خیلی مهمه و به دکترت بگو حتما

کم کاری تیروئید نداری

یعنی وقتی ایمنی بدنت بالا باشه باید کورتن مصرف کنی تا ایمنی بیاد پایین  این بیماری باعث میشه ب ...

نه تیروید نداشتم ولی این ماه باید دوباره برم از بدم چون از اخرین ازم یکسال میگدره

خدای چطور بیخیال شدی؟ من هرکار میکنم نمیشه دقیقا هر وقت اقدام‌دارم فکرم‌میفته ک حامله میشم؟ اخه تخمک ...

واقعا هیچیشو حساب نمیکردم هم تنبلی تخمدان داشتم هم کیست.  بیخیال شدم ی دوره متفورمین وقرص ضدبارداری خوردم ول کردم دوماه بیخیال بودم. یهو باردار شدم. بیخیال شو. فقط همین

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم
2824
2823
2791
2779
2792