2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم برام سوپ درس میکنه میخورم شیر با ساقه طلایی خوردم شام برا تپلی صورتم عیب داره ژله ناشتا بخو ...

خانوم این ژله ای که تاپیکای قبلیتونم گفته بودین همین ژله رنگی معمولی های خودمه یا این فرق میکنه برا چاقی صورته؟؟

ببخشیدقرص خوراکی انتی همورئیدهم میگه هست جالبه تا حالا نشنیده بودم. اخرمن تا حالا پماد وشیاف انتی ه ...

وای بدبخت شدم خودم میدونم نمیره دیگ

برا من بیرون زده بیرووووون 😭😭😭

وای اخه من فک کردم خوبخ

من دکترم بهم گفت هیچ چیزی تو آب نریز فقط دمای آب را مناسب کن طوریکه بدنت نسوزه و تو آب ولرم رو به گرمی بشین

روزی دو تا سه بار هر بار ده دقیقه این کارو تکرار کن

من مامانم میگ از بچگی نوزادم ک بودی برا مدفوعت اذیت میشدی 

اثن از کوچیکی من مشکل داشتم

خانوما خیلی خطرناکه اگ زود درمان نشه 

بابامم انگار گرفته بوده دیر فهمیده سرطان روده میگیره فوت میکنه

سه سال چجوری؟ چه زمان هایی منم یک هفته روولاکس خوردم

یبار دکتر داددوره۶ماه خیلی خوب بود منم‌سرخود استفاده کردم🤦‍♀️هرشب بعد شام تا یبوست بگیرم و نخورمشون بشدت عصبی و دلدرد میشم ییوستم شدید

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
وای بدبخت شدم خودم میدونم نمیره دیگ برا من بیرون زده بیرووووون 😭😭😭

ببین عزیزم بیرون زدگی بیرون مشکلی را ایجادنمی کنه واصلا جای نگرانی نیست فقط زمانی که فردیبوست داشته باشه وادامه دارباشه باعث تورم ان بیرون زدگی میشه که با برطرف شدن ان دوباره کوچک میشه ولی ازمیان نمیره من پیش جراح رفتم وایشون گفتن با یه جراحی سرپایی براتون بردارم ولی من قبول نکردم والان هم مشکلی با ان ندارم.

ببین عزیزم بیرون زدگی بیرون مشکلی را ایجادنمی کنه واصلا جای نگرانی نیست فقط زمانی که فردیبوست داشته ...

😢😢😢😢😢ایکاش مشکل یبوستم رو حل میکردم زودتر

یبار چند روز پیش ببخشید اینو میگم😭عین زنی ک میخواد زایمان کنه زور زدم برا دفع مزاجم فک کنم همون کار خودمو تموم کردددد😢😢😭😭😭