2777
2789

ترکیه ای فک کنم اصل نباشه آخه  اسپری موشو گرفتم روش ترکیه ای نوشته بود خیلیم چرت بود انگار آب میزدم بوی بدیم میداد😷☹

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردو اصل هستند / محصولات اسکالا و ردیست رو هم بهتون پیشنهاد میکنم

عرضه برترین برندهای شوینده و بهداشتی برای هر سلیقه ایبه قیمت منطقه آزاد ارس  انواع شامپو سر و بدن/ لوسیون/ روغن آرگان/ ماسک مو و حالت دهده/ انواع قرص و مایع ظرفشویی و لباسشویی / پاک کننده سطوح و ....... ما بهترین ها را برای شما گلچین کرده ایمwww.arasyab.com

شامپو ضد شوره قوی شاوما مدل Intensive

مناسب آقایون و خانومها دارای شوره خشک و مقاوم

مزیت : حاوی عصاره بادام وزینک پریتیون

عملکرد: مهار شوره سر پس از اولین استفاده و پیشگیری از شوره سر مجدد

رویش ریشه های تازه ، مراقبت مو از ساقه تا ریشه و درخشان کننده

آرام بخش پوست سر به همراه کاهش التهاب و خارش پوست سر

رهایی از شوره سر در مدت 6 هفته

شامپو گلیس انگلیسی روشه اصله  ترکیه فیکه  من خودم از گلیس millon gloss  استفاده می ...

از کجا میخری گلم چون همه جا ترکیه ایش هست اصلش پیدا نمیشه 

من آن سبزم که دل بر پیچک دست خدا بسته ست🌱