2777
2789
عنوان

دایی پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 34 پست
واقعاک  این دغدغس من دغدغتو خ وقته پشت سر گذاشتم چی میشه اخرش عزیزم  دکتر بشی امیدوارم ام ...

منم نگفتم میخام ازدواج کنم.گفتم فامیلا اینطوری فکر میکنن.پز خواستگارای دخترشونو میدن.

بعدشم درسته همه کنکور میدن ولی همه ازش موفق بیرون نمیان.اکثرا میرن یه رشته معمولی تو یه دانشگاه آزاد یا پیام نور درس میخونن.یا حتی یه رشته معمولی تو دانشگاه دولتی.اما قضیه من فرق داره.چون یه زمانی خیلی زرنگ بودم و پتانسیلشو داشتم همه انتظار دارن.وگرنه اکثر کنکوریا به یه ورشون هم نمیاد کنکور دارن. و شما هیچ وقت اینو درک نمیکنید

احتمال تحقق یک رویاست که زندگی را جذاب میکند
منم نگفتم میخام ازدواج کنم.گفتم فامیلا اینطوری فکر میکنن.پز خواستگارای دخترشونو میدن. بعدشم درسته ه ...

من فوق لیسانسم از دانشگاه تهران مهندسی خوندم قرار نیست همه دکتر بشن جوجرم اخر پاییز میشمارن 

دخترعمم شاخ فامیل بود معدل ۲۰اخرم نتونست تا کنکور ندی نمیفهمی 

من نمیفهمم رتبم دورقمی بود تو نمیدونی کدوم کشوری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نگفتم میخام ازدواج کنم.گفتم فامیلا اینطوری فکر میکنن.پز خواستگارای دخترشونو میدن. بعدشم درسته ه ...

من فوق لیسانسم از دانشگاه تهران مهندسی خوندم قرار نیست همه دکتر بشن جوجرم اخر پاییز میشمارن 

دخترعمم شاخ فامیل بود معدل ۲۰اخرم نتونست تا کنکور ندی نمیفهمی 

من نمیفهمم رتبم دورقمی بود تو نمیدونی کدوم کشوری 

لطفا فک نکن خودت خ زرنگی ک اگ بودی الان تو نی نی ساییت نبودی درستو بخون ک نری رشته بیخود 

من فوق لیسانسم از دانشگاه تهران مهندسی خوندم قرار نیست همه دکتر بشن جوجرم اخر پاییز میشمارن  د ...

باشه بابا رتبه دورقمی،فوق لیسانس دانشگاه تهران.

اون تاپیکت که نوشتی پیام نور بدون کنکور هم ندیدم اصلا

احتمال تحقق یک رویاست که زندگی را جذاب میکند
باشه بابا رتبه دورقمی،فوق لیسانس دانشگاه تهران. اون تاپیکت که نوشتی پیام نور بدون کنکور هم ندیدم اص ...

از نظرت ایرادی داره ادم باز بخواد ی رشته دیگ بخونه ؟؟تو فک کردی الان چی هستی ی دیپلمه

پس خ زشته ک اینقد عقده ای هستی من پیام نورو برای رشته جدید خواستم

فک کردی تو مدرسه نمرت خوبه تو کنکورم همینه  جات باشم درس میخونم تو فایل بهم نگن ترشیده بی خاصیت