2777
2789
عنوان

دایی پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به یه ورت

خاله منم نیومده بود

بعد منم جبران کردم نه خونشون رفتم سر بزنم نه موقع دعوتی و مهانی دادن دعوتشون کردم

گله کرده بود که چرا اینجوری رفتار می کنی به مامازرگم

منم گفتم کسی که واسه شوهرم ارزش قائل نمیشه قطعا احترامی پیش من نداره

دیگه همه هم نشسته بودند حساب کار دستشون اومد

الانم مهمانی مشترک داشته باشیم در حد یه سلام اونم اگه جمع خلوت باشه 

من این چیزارو میخونم میدونی به چی فکر میکنم؟  این که بین اعضای یه خانواده ، یا فامیل نزدیک ، چقدر تفاوت اخلاق و رفتار وجود داره

یکی پررو، یکی مظلوم و توسری خور، یکی بی ادب، یکی با ادب، یکی بی فرهنگ ، یکی بافرهنگ...

بعد هنوز درگیر اینم که چطور یه آدم به خودش اجازه میده تمومِ افراد یه شهر یا یه استان و یکی بدونه و بگه همشون مثل همن😑 خیلی ذهنم درگیر این قضیه‌ست..

ببخش استارتر شاید یه کم بی ربط به موضوع تاپیکت بود، ولی خب واقعا واسم سواله.. این از دایی

یکی از عمو میناله

یکی از عمه یکی از خاله

خیلیا از پدر و مادر و برادر و خواهر... آدما مثل هم نیستن

نمیدونم چرا بعضیا میگن همه مثل همن😑😑😑

🖤

عقدمو هیچی نگفت خب تابلو بود عروسیمم من دوهفته قبل کارت دادم و همه میدونستن کی هست گفت شهرستانم نمیت ...

اگه خیلی براتون مهمه بایدزنگ میزدین ودلیل میخواستین که یاقانعتون کنه یاشرمنده بشه

حالاکاریه که شده هرچندبهتره شماخوش اخلاق ترباشین نسبت به بزرگترا ولی آخه بی احترامی ندیدم ازشمااتفاقاهم خودتون هم همسرتون ازدورسلام کردین دگ

بیخیال این حرفا

من ؟؟؟اون نیومد عروسی  خوندی تاپیکو

خوندم. حتی عنوانت فحشه ب داییت‌

اگه بدات مهمه ک بهش احترام بزارین خب و سر تکون ندید بجا سلام. اگه مهم نیس ک فدات سرت ک نیومد

موفق باشین!

❤️همسرم❤️
خوندم. حتی عنوانت فحشه ب داییت‌ اگه بدات مهمه ک بهش احترام بزارین خب و سر تکون ندید بجا سلام. اگه م ...

احترام احترام میاره وقتی اون بهم بی احترامی کرد و نیومد ب شوهر و من و خانوادم ارزش قایل نشد ب خاطر دخترش

منم همین سلامم میکنم از شعورمه والا اونم نباید کرد ممنون

احترام احترام میاره وقتی اون بهم بی احترامی کرد و نیومد ب شوهر و من و خانوادم ارزش قایل نشد ب خاطر د ...

عزیزم من اولش گفتم خب فدای سرت ک نیومد. شما گفتی مگه همسایس؟ 

بعد دوستان گفتن ب ی ورت ک نیومد گفتی دقیقا

نمیدونم جی بگم والا. 🙂

❤️همسرم❤️
شما دغدغتون چیه؟؟

یکیش اینه که پشت کنکوری ام.پنج ماه دیگه کنکور دارم.کلی درس نخونده دارم که واقعا تو پنج ماه جمع نمیشه.همه فامیل انتظار پزشکی یا دندونپزشکی دارن.

درصورتی که من پرستاری قبول شم کلامو میندازم هوا.

انگیزه درس خوندن ندارم.از استرس ریزش مو گرفتم.

فامیلا همش متلک میندازن به پشت کنکور موندنم.

یکی از فامیلا هم همش خواستگارای دخترشو به رخ میکشه که انگار من ترشیدم.والا ۱۹ سالمه همش.

البته دغدغه شمارو هم تا حدی درک میکنم.بالاخره فامیلا با رفتارشون آدمو اذیت میکنن.

احتمال تحقق یک رویاست که زندگی را جذاب میکند
یکیش اینه که پشت کنکوری ام.پنج ماه دیگه کنکور دارم.کلی درس نخونده دارم که واقعا تو پنج ماه جمع نمیشه ...

واقعاک 

این دغدغس من دغدغتو خ وقته پشت سر گذاشتم چی میشه اخرش عزیزم  دکتر بشی امیدوارم اما اگ سهمیه داشته باشی والا باید نخبه باشی

تو۱۹سالگی شوهر،؟؟من۲۳ازدواج کردم حس کردم زوده