2777
2789
لابد فاصله سنی زیاد هم داری با همسرت

۹ سال

توروخدا کمک کنین بهترین تصمیم رو بگیرم

الان با خودم میگم شاید این براش تلنگر بشه شایدم نه دوباره از رو لجبازی امضا کنه

قبلش پیش مشاوره برید چهارتا حرف منطقی بشنوید بعد اگر نشد برید طلاق بازی....

اخه الان که من خونه مامانمم اونم اصلا به من زنگ نمیزنه اگه بزنه من پیشنهاد مشاور میدم

ولی خب دیگه دیروز من اقدام کردم نمیدونم عکس العملش چیه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دستش بشکنه الهی نمیدونم جدیدا مردا چشون شده  عزیزم یکم بیشتر فکر کن هنوز جوونی گلم شاید اگه ب ...

من دیروز اقدام کردم

ولی بازم میگم کاش اگه صلاح نیست جدا نشیم اگه صلاحه تا الان زوده و بچه نداریم جدا بشیم

برید پیش یه مشاور تا راهنماییتون کنه

اصلا زنگ نمیزنه که من بهش بگم

منم تا الان خیلی رفتم سمتش و مقصر نبودم ولی عذر خواهی کردم

این دفعه دیگه نمیخوام من برم جلو ولی اونم تو این یه هفته نه میام داده نه زنگ زده

اخه الان که من خونه مامانمم اونم اصلا به من زنگ نمیزنه اگه بزنه من پیشنهاد مشاور میدم ولی خب دیگه د ...

نباید اینقدر زود میرفتی برا طلاق وقتی خودتم راضی نیستی، نگو مشاوره بزار ببین عکس العملش چیه در این باره اگه دیدی اظهار پشیمانی کرد بگو خوب بریم مشاور یا قول بده بریم به هر حال مطمئن شو 

نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد
نباید اینقدر زود میرفتی برا طلاق وقتی خودتم راضی نیستی، نگو مشاوره بزار ببین عکس العملش چیه در این ب ...

اخه با خانوادش اومدن برای صحبت ولی اصلا معذرت خواهی نکرده تازه داد و بیداد کرده و شیشه نوشابه شکونده گفته یه خون هم میریزم من واقعا دو دلم که چیکار کنم

اصلا زنگ نمیزنه که من بهش بگم منم تا الان خیلی رفتم سمتش و مقصر نبودم ولی عذر خواهی کردم این دفعه ...

درخواست طلاقتو پس بگیر اگه نفهمیده

با بزرگترت مشورت کن حتما

خونوادشم سراغ نمیگیرن؟

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
استارتر تو مثل خواهر کوچک خودم هستی ولی وقتی داری چنین تصمیمی میگیری که تو سن کم زن مرد جا افتاده ب ...

نه ما اصلا دوست نبودیم

خیلی رسمی اومد خواستگاری و ازدواج کردیم

2790
2778
2791
2779
2792