2777
2789
اخه با خانوادش اومدن برای صحبت ولی اصلا معذرت خواهی نکرده تازه داد و بیداد کرده و شیشه نوشابه شکونده ...

مشکل رفتاری داره... حالا ببین بشنوه جریان طلاق رو چیکار میکنه بعد بیا بگو

نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد
دادگاه که فرت طلاق نمیده اول چند جلسه مشاوره میگن باید بری بعدم بگو اگه دیگه کتکم نزنه واخلاقش خوب ک ...

خب شوهرم خیلی لجباز و مغرور و قده اگه اصلا نیاد مشاوره یا بریم مشاور و بعد دوباره چند سال دیگه  روز از نو روزی از نو بشه چی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه با خانوادش اومدن برای صحبت ولی اصلا معذرت خواهی نکرده تازه داد و بیداد کرده و شیشه نوشابه شکونده ...

شیشه نوشابه اون وسط چه میکرد پس اومده بودن چکار اگه پشیمون نبود پیش قدم نشیا تا وقتی که خودش پاپیش نذاشته ولی پاپیش گذاشت زیاد ناز نکن

لایک نکن ممنون  
درخواست طلاقتو پس بگیر اگه نفهمیده با بزرگترت مشورت کن حتما خونوادشم سراغ نمیگیرن؟

پدرم میگه بزاریم اگه میخواد حل بشه قانونی حل بشه

ولی من میترسم غرور شوهرم کار دستمون بده

اره خب ولی من یکم سختم هستش

چقدر درکت میکنم

من۲۱سالمه

شوهرمنم خیلی عصبیه کتک میزنه فحاشی میکنه اما مجبورم تحمل کنم چون دوتا بچه دارم

خانوادمم پشتم نیستند😔😔😔

میگذرد.......♥😐اما از رومون......😃 
شیشه نوشابه اون وسط چه میکرد پس اومده بودن چکار اگه پشیمون نبود پیش قدم نشیا تا وقتی که خودش پاپیش ن ...

وقتی از خونه رفتن بیرون از سوپر خریده خالی کرده شکونده دوییده سمت ساختمون خانواده منم زنگ زدن ۱۱۰ ولی تا برسه اونا رفتن

درخواست طلاقتو پس بگیر اگه نفهمیده با بزرگترت مشورت کن حتما خونوادشم سراغ نمیگیرن؟

بعد اون شب که اومدن مادرش یکبار زنگ زد که نزارید زندگیتون خراب بشه و این حرفا ولی خودش نه

شیشه نوشابه اون وسط چه میکرد پس اومده بودن چکار اگه پشیمون نبود پیش قدم نشیا تا وقتی که خودش پاپیش ن ...

میگم دیگه مغروره میترسم غرورش کار دست زندگیمون بده

پدرم میگه بزاریم اگه میخواد حل بشه قانونی حل بشه ولی من میترسم غرور شوهرم کار دستمون بده

خب منم واسه همین بهت میگم یکم دیگه صبر کن

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
در صورت برگشت نذار تا چند سال بچه دار شی ازشم نوشته بگیر امصا کنه

به نظرتون الان نامه بره چه واکنشی نشون میده ۲۰۰ و خورده ای جهیزیم بود اردیبهشت عروسیم بود

دوست ندارم زندگیم اینجوری باشه

به نظرتون الان نامه بره چه واکنشی نشون میده ۲۰۰ و خورده ای جهیزیم بود اردیبهشت عروسیم بود دوست ندار ...

کاش درخواست طلاق نمیدادی ازش به خاطر کتک زدن شکایت میکردی اگه اخلاقش دوست نداشتی چرا ازدواج کردی

لایک نکن ممنون  
2790
2778
2791
2779
2792