2777
2789
بیچاره روانیه یه جا گفته بود قرص اعصاب میخوره خدا شفاش بده

اولا من گفتم که کاربری که بی شخصیته میان نظرمیدن وچیزایی که لیاقت خودشونه میگن وشماباکامنتتت ثابت کردی که کاملا بی شخصیتی وگرنه توچیزی که بهت مربوط نیست دخالت نمیکردی بعدشم منظور من ازقرص اعصاب قرصی بود که واسه تپش قلب بود وصورتی رنگه و واسه استرس میخورم بود چون کنکوردارم. شما هم دل منوشکوندی مطمئن باش خودت ازتیمارستان سردرمیاری شک نکن!

امثال شماهاهستن که اونقدرکوته فکرن که تایکیوتومطب دکترروانشناس میبینن بهش میگن روانی !!درحالیکه شاید خودشماهمین الانش ازتیمارستان داری کامنت میذاری

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته اینجا هستن کسایی که کامنت های بد میذارن و آدم دلش میشکنه  ولی هانی ام نباید اونطوری می گ ...

عزیزدلم خواهرمهربونم ممنونم ازت اما من داشتم تواولین تاپیکم خیلی محترمانه بااون خانوم حرف میزدم وبهش فقط گفتم چراقضاوتم کردی خدانمیگذره ازاین حرفا که اون خانوم هرچی که لیاقت خودش بود رو به من گفت اون مگه میدونه من اصلا چجورادمیم که بهم اونطوری گفت وتویه تاپیک باابروم بازی کرد من هیچ وقت ازش نمیگذرم

اولا من گفتم که کاربری که بی شخصیته میان نظرمیدن وچیزایی که لیاقت خودشونه میگن وشماباکامنتتت ثابت کر ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن 

بهتره فقط اهمیت ندی همین 

همین الان یه اقایی تاپیک زد اول اسمش ممل بود من فک کردم مامانه جواب دادم بعد یهو فهمیدم پسره 

تا یکم بش خندیدم درخواست دوستی داد بعدم برگشت گفت به همه درخواست میدم وصله خودتو به من نچسبون

سعی کن فقط کامنت های خوب رو ببینی اینجا عقاید فرق داره 

ن خودتو ناراحت کن و نه حتی اونقد مهم باشه که تاپیک بزنی 

از نی نی سایتم نرو ما دوست داریم باشی 😊 

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
عزیزدلم خواهرمهربونم ممنونم ازت اما من داشتم تواولین تاپیکم خیلی محترمانه بااون خانوم حرف میزدم وبهش ...

درسته 

برای منم پیش اومده همین سه شب پیش 

فقط میگم بذار ب حال خودشون همین 

من خودم هم ادم خوبی نیستم ولی سعی میکنم به بقیه احترام بذارم مگر بخوان ب عقایدم توهین کنن 

شمام بدون کسی که بی شخصیته تو انظار عمومی همه میشناسنش 

سعی کن خودتو ناراحت نکنی همین 😊

اونور کم مونده بود منو بکشه😂

به خاطر اینکه اومدی بهم میگی روانی میخواستی تشویقت کنم ؟!!!! اصلا واسه چی وقتی تاپیکوقفل کردم اومدی تویه تاپیک دیگم نظرگذاشتی چرا توموضوعی که بهت ربطی نداشت دخالت کردی؟!!!! 

به خاطر اینکه اومدی بهم میگی روانی میخواستی تشویقت کنم ؟!!!! اصلا واسه چی وقتی تاپیکوقفل کردم اومدی ...

چون بهم توهین کردی،منم زیر تاپیکت پست گذاشته بودم

درثانی من فحشی بهت ندادم ک هرچی دلت خواست بهم گفتی

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
چون بهم توهین کردی،منم زیر تاپیکت پست گذاشته بودم درثانی من فحشی بهت ندادم ک هرچی دلت خواست بهم گفت ...

خب اگه توهین نکردی با شما نبوده عزیز من 😐

به خاطر اینکه اومدی بهم میگی روانی میخواستی تشویقت کنم ؟!!!! اصلا واسه چی وقتی تاپیکوقفل کردم اومدی ...

درضمن روانی رو اول تو گفتی من توهینی نکردم

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
خب اگه توهین نکردی با شما نبوده عزیز من 😐

ایشون ب همه کسایی ک نظر مخالف داده بودن توهین کرد

اينجا سايت براى خانم هاى بارداره و خيلى ها تو ارزوى بچه هستن بعد شما خيلى راحت نفرين ميكنى كه ايشالله بچت بميره خجالت اوره اسم خودتون رو گذاشتين انسان!!!!!!!!

اولا من گفتم که کاربری که بی شخصیته میان نظرمیدن وچیزایی که لیاقت خودشونه میگن وشماباکامنتتت ثابت کر ...

😆

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد