2777
2789
ایشون ب همه کسایی ک نظر مخالف داده بودن توهین کرد

عزیزم من در جریان نیستم 

مسلما مخالفت نبوده 

حتما حرف بدی زده کسی یا توهینی کرده که انقد داغ کرده 

تو ب دل نگیر 😊

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
چون بهم توهین کردی،منم زیر تاپیکت پست گذاشته بودم درثانی من فحشی بهت ندادم ک هرچی دلت خواست بهم گفت ...

شما اول اومدی بهم میگی روانی هستی وخداشفات بده 

میخوام بدونم اصلا کی به توگفت خودتونخودهراش کنی وبدون اینکه من توهینی بهت بکنم بهم توهین کنی! من اصلا باشماکاری داشتم؟

شما اول به من توهین کردی وبلندشدی اومدی تویه تاپیک دیگم

حالاهم من اصلا باتوحرفی ندارم فقط یادبگیرتوچیزایی که بهت ارتباطی نداره دخالت نکن ... دیگه هم ریپلای نکن

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره روانیه یه جا گفته بود قرص اعصاب میخوره خدا شفاش بده

عزیزم این چه حرفی میزنی منم دارم قرص اعصاب میخورم بخاطر حملات پانیکم و از دست دادن بچم منم یعنی روانیم. همین که شدیم جهان سوم امثال شما ها با این تفکراتشون تو جامعه هستن که هنوز ....... واقعا متاسفم براتون  ضمنا اینجور حرف نزن چرخ این دنیا میچرخه یه روز ممکن شما دچار این درد ی که ماها دچارشیم مکن شی بازم میگی روانی؟؟؟؟ 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
عزیزم من در جریان نیستم  مسلما مخالفت نبوده  حتما حرف بدی زده کسی یا توهینی کرده که انقد ...

اکثریت فقط سرزنشش کرده بودن ک با بچه چیکار داری

چشم

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
شما اول اومدی بهم میگی روانی هستی وخداشفات بده  میخوام بدونم اصلا کی به توگفت خودتونخودهراش کن ...

حرفی ندارم باهات😊

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
عزیزم این چه حرفی میزنی منم دارم قرص اعصاب میخورم بخاطر حملات پانیکم و از دست دادن بچم منم یعنی روان ...

تند نرو به خاطر قرص اعصاب نگفتم روانیه به خاطر اینکه به یه نفر گفت انشالله بچه هات بمیرن

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 
شما اول اومدی بهم میگی روانی هستی وخداشفات بده  میخوام بدونم اصلا کی به توگفت خودتونخودهراش کن ...

هانی توام حرفات از روی عصبانیت بوده

نفرین هیچ جوره خوب نیست 

کاش اون قسمتو حذف می کردی 😙

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
اينجا سايت براى خانم هاى بارداره و خيلى ها تو ارزوى بچه هستن بعد شما خيلى راحت نفرين ميكنى كه ايشالل ...

شماچی؟ اسم خودتوگذاشتی انسان که میای به من توهین میکنی!!! 

من اونجاهم گفتم من واسه خیلیا دعا کردم وصلوات فرستادم وباکسی هم کاری ندارم فقط هم روی حرفام بااون زنیکه بودکه بهم توهین کرد وگرنه بابچه های بقیه کاری نداشتم

تند نرو به خاطر قرص اعصاب نگفتم روانیه به خاطر اینکه به یه نفر گفت انشالله بچه هات بمیرن

اگر بری پیامتو بخونم متوجه میشی. الکی لطفا رنگش نکن 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
هانی توام حرفات از روی عصبانیت بوده نفرین هیچ جوره خوب نیست  کاش اون قسمتو حذف می کردی 😙

ممنون عزیزم ولی من ازاون خانوم خیییلی ناراحتم چرا همه به من میگن بد چرا هیچکس نمیگه اون خانوم فقط بیادبه من بگه ببخشید تا من همه روحذف کنم؟ چرا وقتی بهم توهین حیثیتی کرده هیچ کس بهش چیزی نمیگه؟ من ابروموازسرراه اوردم😒

شماچی؟ اسم خودتوگذاشتی انسان که میای به من توهین میکنی!!!  من اونجاهم گفتم من واسه خیلیا دعا ک ...

مسلما كه انسانم هنوز مثل شما نشدم كه حرف دهنم رو نفهممم و چرت بگم خجالت بكشيد مگه اينجا چاله ميدونه اول بچه هاش بميرن بعدم زنيكه شما اينجا رو با لات خونه اشتباه گرفتى نع براى كسى دعا كن و صلوات بفرست نع نفرين كن  اين چه تربيته شما دارى !!!!!!!!!!