2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از اول دبيرستان چادر ميپوشيدم.. ولي بخاطر بابام.. خودم كه اصلا خوشم نميومد از چادر.. بعدش كه رفتم دانشگاه چادرو گذاشتم كنار يه مدت،.. بعدش با فكر و عقيده خودم دوباره چادري شدم و واقعا راضيم

من دوساله عقدم همسرم میگفت دوس دارم سرکنی ولی یک سال ونیم سرنکردم یروز همینجوری اتفاقی سرکردم خوشم اومد بعداون دیگه چادری شدم ازسن ۲۰سالگی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

از هفت سالگی،حجاب امر خداست و چادر هم حجاب برتره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اکثرا چادری ان اطرافیان وگرنه من بلد نیستم چادر سر کنم اول چادری شدم ولی الان که بچم بدنیا اومده شوهرم نمیزاره بپوشم میگه نمیخواد از اول دبیرستان چادر میپوشیدم اکثر اوقات ینی خب نپوشیدنش زشت بود ولی راضیم همچینم علاقه ای به نپوشیدنش ندارم 

دخترم تمام زندگی منهههه