hamideh199 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21700 عنوان دلم گرفته😢 183 بازدید | 13 پست خدایاتومیدونی من چقدسختی کشیدمو اذیت شدم توزندگیم😭الان تازه دارم معنی خوشبختی وحال خوبو میفهمم کمکمون کن خواهش میکنم😭😭 هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚 1397/11/13 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhaneghasemi عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 321 من همیشه وقتهایی که خیلی خوشحالم یه احساس ناراحتی هم دارم تهه دام حس میکنم الان یه اتفاقی میفته همه چیز خراب میشه😶
ooooooooo عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 3206 من همیشه وقتهایی که خیلی خوشحالم یه احساس ناراحتی هم دارم تهه دام حس میکنم الان یه اتفاقی میفته همه ... دقیقا حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
سلدا6 عضویت: 1394/02/30 تعداد پست: 579 من همیشه وقتهایی که خیلی خوشحالم یه احساس ناراحتی هم دارم تهه دام حس میکنم الان یه اتفاقی میفته همه ... خب بعدمیوفته اون اتفاق یانه??
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5371 منم مثه خودتم دقیقا😢چ امضای قشنگی انشالله منم شب یلدای سال بعد نی نی داشته باشمو خونه خودم باشم😍😍😍خوشبختو عاقبت بهیر بشی قشنگم😘 من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
شهرزاد_قصه_هاااااام عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 13489 حداقل تو که حس خوشبختی رو چشیدی من هنوز به اون مرحله نرسیدمدارم دست و پا میزنم اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
reyhaneghasemi عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 321 خب بعدمیوفته اون اتفاق یانه?? شاید خنده دار باشه وقتهایی که بهش فکر میکنم نمیفته ولی وقتهایی که بهش فکر نمیکنم میفتهمیدونم این چیزا تلقین و خرافاته از نظر خیلیا ولی یه جوری شده که من همیشه حتی موقع خوشحالی بدترین حالتا رو هم در نظر میگیرم 😑
hamideh199 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21700 منم مثه خودتم دقیقا😢 چ امضای قشنگی انشالله منم شب یلدای سال بعد نی نی داشته باشمو خونه خودم باشم😍 ... انشالله توهم به خواسته دلت برسی عزیزم،ازبس به امضام گیردادن پاک کردم بقیشو😢 هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5371 انشالله توهم به خواسته دلت برسی عزیزم،ازبس به امضام گیردادن پاک کردم بقیشو😢 ارع خیلی گیرمیدن منم دقیقا خیلی پاک کردم☹️حالا پاک کردم انقده😁😂 من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
zeynabpb1400 عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 256 منم خیلی دلم گرفته😔😔😔 چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه
hamideh199 مدیر استارتر عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21700 ارع خیلی گیرمیدن منم دقیقا خیلی پاک کردم☹️حالا پاک کردم انقده😁😂 رمان نوشته بودی پس😂 هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚
khandonak عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 1152 من همیشه وقتهایی که خیلی خوشحالم یه احساس ناراحتی هم دارم تهه دام حس میکنم الان یه اتفاقی میفته همه ... منم.دقیقا.هی میخوام این حسو دور کنم نمیشه😔 آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند
reyhaneghasemi عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 321 منم.دقیقا.هی میخوام این حسو دور کنم نمیشه😔 چرا میشه ماهابدبین هستیم باید واقع بین باشیم