2789
عنوان

دلم گرفته😢

183 بازدید | 13 پست

خدایاتومیدونی من چقدسختی کشیدمو اذیت شدم توزندگیم😭الان تازه دارم معنی خوشبختی وحال خوبو میفهمم کمکمون کن خواهش میکنم😭😭

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم مثه خودتم دقیقا😢

چ امضای قشنگی انشالله منم شب یلدای سال بعد نی نی داشته باشمو خونه خودم باشم😍😍😍

خوشبختو عاقبت بهیر بشی قشنگم😘

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
خب بعدمیوفته اون اتفاق یانه??

شاید خنده دار باشه وقتهایی که بهش فکر میکنم نمیفته ولی وقتهایی که بهش فکر نمیکنم میفته

میدونم این چیزا تلقین و خرافاته از نظر خیلیا ولی یه جوری شده که من همیشه حتی موقع خوشحالی بدترین حالتا رو هم در نظر میگیرم 😑

منم مثه خودتم دقیقا😢 چ امضای قشنگی انشالله منم شب یلدای سال بعد نی نی داشته باشمو خونه خودم باشم😍 ...

انشالله توهم به خواسته دلت برسی عزیزم،ازبس به امضام گیردادن پاک کردم بقیشو😢

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

انشالله توهم به خواسته دلت برسی عزیزم،ازبس به امضام گیردادن پاک کردم بقیشو😢

ارع خیلی گیرمیدن منم دقیقا خیلی پاک کردم☹️حالا پاک کردم انقده😁😂

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
من همیشه وقتهایی که خیلی خوشحالم یه احساس ناراحتی هم دارم تهه دام حس میکنم الان یه اتفاقی میفته همه ...

منم.دقیقا.هی میخوام این حسو دور کنم نمیشه😔

آنان که سر مستی ما طعنه زنانندبگذار بمانن به خماری که ز ما هیچ ندانند