2777
2789
عنوان

شغل

108 بازدید | 15 پست

کیا شاغل ان و شغل خوب دولتی ونیمه دولتی دارن؟ چجوری وارد شغل شدید با امتحان یا پارتی،؟؟خواهشا رک وراست بگیم اینجا کسی همدیگرو نمیشناسه🌹

تیکر تولد دوسالگی پسرم😍😘👦
یه سوال دارم چرا اینقدر شغل دولتی براتون مهمه ؟ شرکت های خصوصی حقوق و مزایای بیشتری دارن که 

بخاطر امنیت شغلیش.استرس اینو ندارم که از دستش بدم یا ی کارفرما مدارم که اذیت کنه قبلا خیلی سختی کشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدون پارتی و سهمیه و با قبولی تو آزمون وارد آموزش و پرورش شدم.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.

منو شوهرم هم رشته هستیم، شوهرم شغل دولتی داره با آزمون رفته سرکار.من ی شرکت خصوصی کار میکردم الان بیکارم  

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir
منو شوهرم هم رشته هستیم، شوهرم شغل دولتی داره با آزمون رفته سرکار.من ی شرکت خصوصی کار میکردم الان بی ...

بخاطر همین قضیه ترجیح میدم دولتی مار کنم ولی کو کاررررر☹️

بخاطر همین قضیه ترجیح میدم دولتی مار کنم ولی کو کاررررر☹️

آره دقیقا منم دوس دارم کار دولتی

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

من یکی از دوستام سهمیه جانبازی داشت . ازمون استخدامی بانک شرکت کرد و بانک مسکن قبولش کردن . ولی ازمون قبول شد اول یه مصاحبه رفت که بیشترین سوال هاشون سوال های به شدت دینی و سیاسی بود . اینکه راهپیمایی شرکت میکنی یا نه و از این حرفا . تازه  از در و همسایه هم اومده بودن پرسو جو که اینا چطور ادمایی هستند و چادری هستند یا با پسر میرن یا رفت و امد مشکوک دارن یا نه . خلاصه خیلی سخت گیرن . هرکسی رو قبول نمیکنن

من بشدت دنبال کارم و ناامیدم انقد ک پیدا نشد

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
عزیز شما چه سالی استخدام شدی؟برای آزمون چه منابعی باید خوند؟(عمومی)

هم عمومی هم تخصصی ک مربوط ب اون رشته هستش و خیلی هم سخته 

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠