2777
2789
عنوان

شغل

108 بازدید | 15 پست

کیا شاغل ان و شغل خوب دولتی ونیمه دولتی دارن؟ چجوری وارد شغل شدید با امتحان یا پارتی،؟؟خواهشا رک وراست بگیم اینجا کسی همدیگرو نمیشناسه🌹

تیکر تولد دوسالگی پسرم😍😘👦
یه سوال دارم چرا اینقدر شغل دولتی براتون مهمه ؟ شرکت های خصوصی حقوق و مزایای بیشتری دارن که 

بخاطر امنیت شغلیش.استرس اینو ندارم که از دستش بدم یا ی کارفرما مدارم که اذیت کنه قبلا خیلی سختی کشیدم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من بدون پارتی و سهمیه و با قبولی تو آزمون وارد آموزش و پرورش شدم.

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.

منو شوهرم هم رشته هستیم، شوهرم شغل دولتی داره با آزمون رفته سرکار.من ی شرکت خصوصی کار میکردم الان بیکارم  

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir
منو شوهرم هم رشته هستیم، شوهرم شغل دولتی داره با آزمون رفته سرکار.من ی شرکت خصوصی کار میکردم الان بی ...

بخاطر همین قضیه ترجیح میدم دولتی مار کنم ولی کو کاررررر☹️

بخاطر همین قضیه ترجیح میدم دولتی مار کنم ولی کو کاررررر☹️

آره دقیقا منم دوس دارم کار دولتی

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

من یکی از دوستام سهمیه جانبازی داشت . ازمون استخدامی بانک شرکت کرد و بانک مسکن قبولش کردن . ولی ازمون قبول شد اول یه مصاحبه رفت که بیشترین سوال هاشون سوال های به شدت دینی و سیاسی بود . اینکه راهپیمایی شرکت میکنی یا نه و از این حرفا . تازه  از در و همسایه هم اومده بودن پرسو جو که اینا چطور ادمایی هستند و چادری هستند یا با پسر میرن یا رفت و امد مشکوک دارن یا نه . خلاصه خیلی سخت گیرن . هرکسی رو قبول نمیکنن

من بشدت دنبال کارم و ناامیدم انقد ک پیدا نشد

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
عزیز شما چه سالی استخدام شدی؟برای آزمون چه منابعی باید خوند؟(عمومی)

هم عمومی هم تخصصی ک مربوط ب اون رشته هستش و خیلی هم سخته 

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز