2777
2789

خب شاید بنده خدا دستش خالیه یا چیزی نداره واس پذیرایی مگ میرین مهمونی واس خوردن؟

مهمونی مهم دورهم جمع بود وخوشگذشتنه

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم شايد اونا همينجورى پذيرايي ميكنن كلا 

مثلا يكى از اشناهاى ما شربت مياوردن تو مهمونى ب بچها نميدادن و ماهم چشامون سفيد ميشذ از بس نگاه ب سينى ميكرديم و بعد مامان باباهامونم بخاطر ما دلشون نميومد ميوه و شيرينى و اينا بخورن اصن ى وضع بدى بود

اون موقع ١٢سالم بود ك دوبار رفتبم خونشون و ديگه نرفتيم الان ٢٦سالمه با دختر عموم ك تعريف ميكنيم ايقد دلمون برا اون موقع هامون ميسوزه كه نگو🤣

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

من ی همچین پستی گزاشتم راجب ادمی ک 

ما خیلی خرج میکردیم و انواع میوه ها و شیرینی ها

اونام فقط چای و نهایتا خیار و پرتقال ...

همه فحشم دادن ک اره بی ریا باش سخت میگیریو فلان

خیلی زور دارن اینجور ادما قبول کنین

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   
خب شاید بنده خدا دستش خالیه یا چیزی نداره واس پذیرایی مگ میرین مهمونی واس خوردن؟ مهمونی مهم دورهم ج ...

نه دیگ ولی ی طرفه به قاضی نرید مثلااون میاد ماکلیییی پذیرایی میکنیم درسته آدم برای خوردن نمیره جایی ولی بعضی حرکتا بی احترامیه شما خودت حاضری بامهمونت اینجوری کنی🤔

بنظرم شايد اونا همينجورى پذيرايي ميكنن كلا  مثلا يكى از اشناهاى ما شربت مياوردن تو مهمونى ب ...

چ زشتتتتتت

واقعا میگن اگه میخای بزرگترا حرمتتو حفظ کنن

بچه هاشونو اول تحویل بگیر

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   
خب شاید بنده خدا دستش خالیه یا چیزی نداره واس پذیرایی مگ میرین مهمونی واس خوردن؟ مهمونی مهم دورهم ج ...

من وقتى دوست صميميم بياد اصن حال پذيرايي ندارم خودش ميره از يخچال چيز ميز برميداره و ميگه از تو ابى گرم نميشه خودم خودمو تقويت كنم😁

منم بش همين جوابو ميدم ك تو اومدى از وجود من فيض ببرى نكه جلوت دولا راست بشم😁

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

ادم برا شکم نمیره ...

ولی وقتی شب تو خونشون گشنه مجبوری بخابی 

و با ماشین شاسی بلند وضع و اوضاع

برا تو خرج نکنن

خیلی مسخره س😓