2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد زشت و بده که بریم خونه ی کسی و انتظار پذیرایی آنچنانی داشته باشیم. آدم واقعا زشته بخاطر شکم از ا ...

اصلا مسئله شکم نیس مسئله اینه ک ما این حرکتو ی جور بی احترامی میدونیم وگرنه بخاطرشکم آدم نمیره مهمونی😒😒😒😒

نه دیگ ولی ی طرفه به قاضی نرید مثلااون میاد ماکلیییی پذیرایی میکنیم درسته آدم برای خوردن نمیره جایی ...

نرو خونشون تا کم کم اونم نیاد دگ

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگی من افتاد 😄 و من ب عشقم میرررسم 💏
اصلا مسئله شکم نیس مسئله اینه ک ما این حرکتو ی جور بی احترامی میدونیم وگرنه بخاطرشکم آدم نمیره مهمون ...

استارتروضع مالیشون چطوریه؟؟؟؟توانایی دارن میوه بخرن؟؟؟کلاخسیسن؟؟؟واسه همه اینجورین یاواسه شمافقط؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اصن من گفتم موذی ها بیان چرا آدمای صالح و با صداقتوراستیو درستی اومدن ای خدا 😓🤕

منم اویل میرفتم خونه ی یکی فقط یک بار چایی میریخت بعد فلاسک چایی رو میریخت ک دور دومی در کار نباشه...

منم واسه چنین شخصی زیاد وقت نمیزارم و هزینه نمیکنم

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
چ زشتتتتتت واقعا میگن اگه میخای بزرگترا حرمتتو حفظ کنن بچه هاشونو اول تحویل بگیر

يبارم خونه يكى ديگه بوديم ب مادرم ميوه تعارف كرد ب منو داداشم ك ٤و٥سالمون بود نه

مادرم گفت فك كردم بجا شما خاسته خودم بردارم و جلوتون نگرفته و ليمو شيرين تيكه ميكنه ي تيكه ميدع دست من يكى هم داداشم بعد صابخونع ك پيرزنى بوده گفته بود:من برا تو ميوه اوردم نه بچهات

واى دلم ميخاست خفش كنم پيرزنه رو هنوز نگاه اون روزش ك خشمگين نگاهمون ميكرد تو ذهنمه😒

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
يبارم خونه يكى ديگه بوديم ب مادرم ميوه تعارف كرد ب منو داداشم ك ٤و٥سالمون بود نه مادرم گفت فك كردم ...

من مهمون میاد جلو بچها میگیرم..ببینم مکث کردن یا دودل شدن میبرم جلو مامانشون اون برداره😓

چون همون بچگی یکی اومد خونمون 

گفت فلان شخص جایی دعوتم کرده گفته بچتو نیار😫منم نرفتم

از اون فهمیدم ملت رو بچه خیلی حساسن😁

چ پررو توقع داشته مامانت از سهم خودشم ب شما نده

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   
استارتروضع مالیشون چطوریه؟؟؟؟توانایی دارن میوه بخرن؟؟؟کلاخسیسن؟؟؟واسه همه اینجورین یاواسه شمافقط؟؟؟؟

وضع مالشون بد نیس اره بابا میتونن خسیسم نیستم اخه ی میوه دیگ چیه.بدشم ک ۱بار خونوادگی رفتیم ی کم سربزنیم حتی حرمت بزرگترو نگ نداش😒 آدم حسه بدی بهش دس میده

منم گاهی فقط چایی دارم اگه بی احترامی میکنیه بگوبگم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خخخ چه بانمك حالا ما اول خوراكی به بچه ها میدیم

اصن قانونش اينه 

مثلا مادرم ي شعر بود بچگيا برامون ميخوند ك ياد بگيريم وقتى مهمون مياد چطورى پذيرايي كنيم يا وقتى ميريم مهمونى بدونيم چقد بايد صبر كنيم تا نوبت ما بشه

با ى اهنگ خاص ميخوند:شيرينى حق كوچيكتره 

چايى حق بزرگتره

يعنى شيرينى و اينجور چيزا اول ب بچها بديم و چاى اول ب بزرگترا

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃