2777
2789
عنوان

سلام! صبام!

| مشاهده متن کامل بحث + 50227 بازدید | 335 پست

من بعضی تاپیکا هیچ نظری تایپ نمیکنم از ترس اینک اینجا نظرات زیاد و دعوا میش و دنبال شون میکنم و میخونم فقط . امیدوارم که هرجا هستی خوشحال و خوشبخت باشی صباجان امیدوارم کنار کسی ک خوشبخت میشی باشی همیشه و هرچی خیر همون بشه برات . 

خدا مرسی که هر لحظه کنارمی
دیگه خودمو سپردم دست تقدیر هرچی قسمتم باشه همون میشه

کی جواب منو میدی صبا جان

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه گیری دادید بنده خدا خودش گفت خبری شه میام میگم دیگه از خودش که نمیتونه خبر بسازه یکم روحیه کنجکاوی رو بیاریم پایین

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

بنده خدا خودشم بخواد فراموش کنه ماها نمیزاریم.بنظرم بچها بیاین چک کنین ولی پیام نزارید که صبا هی یادش بیاد انشالله خبری شد خودش پیام میزاره

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
بیا یه خبر بده بابا ما هرروز داریم سر میزنیم. یعنی هیچچچچی نشده تاحالا؟

فکر کنم مشغول تدارکات عروسین، بعد یهو میاد میگه سوپراااااایز، ما شش تا بچه ام داریم، فکر کنم ما رو فراموش کرده

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹