2821
2789
عنوان

زاییدم 😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 75 پست
درست میگی  من با اینکه با فاصله 9 سال از سزارینم باردار شدم دکتر اجازه طبیعی نداد که شانص هم ا ...

خانمها بفرمایید

شاهد از غیب رسید

مرسی عشقم که اومدی مطلبو روشن کردی😍😘

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا تجربه نکردی ترس داره ولی تجربه که بکنی میبینی که توانش رو داری من از اتاق عمل خیلی بیشتر میترسم

تبریک ابجی شبش تاپیک بودم خدانی نی روبرات حفظ کنه

نیش دوست ازنیش عقرب بدترهست پس بزن عقرب که دردت کمترهست 
وا مادر من ۶ تا زایید طبیعی هیچ کدوم منگل نشدن. اینهمه دو رو برمون طبیعی زاییدن منگل نشدن. اروپا امر ...

این حرفا رو جدی نگیرید کسی که اطلاعاتش در حد ششم ابتدایی باشه هم باید بدونه که منگولیسم یه اختلال ژنتیکه

اصلا ما چرا باید بحث کنیم آمار و ارقام تو کل دنیا نشون دهنده ی برتری روش طبیعی هست 

سزارین رو گذاشتن واسه زمانی که طبیعی نشه اونموقع منطقیه 

ما ایرانیا کلا عادت داریم بقیه ر و محکوم کنیم

من تو بیست و چهار ساعت بستریم سه شیفت ماما اومد بالا سرم و لحظات آخر زایمانمم بجز ماماها متخصص اومد

همه به اتفاق تاکید داشتن که اطلاعاتت خیلی خوب بود و خیلی همکاری کردی فک کن ماما موی بچه رو میدید و با زور بعدی بچه بدنیا اومد بعد بین اون دو انقباض من داشتم مدل موهامو براشون توضیح میدادم و در مورد فوتبال حرف میزدیم انقد خندیدن چون به لطف خدا آماده بودم درد هم زیاد کشیدم ولی لحظه ای که بچه رو گذاشتن رو سینه م به خودم افتخار کردم که تونستم از پس یه کار بزرگ بربیام

خودت اگه آمادگی روحی و جسمی نداشته باشی هر مدلی زایمان کنی زجر میکشی

خیلیا رو دیدم که بچه دار شدن رو ظلم به زن میدونن

کسی که با این دیدگاه بره واسه زایمان هر مدلی که بچه ش رو بدنیا بیاره میاد میگه زجر کشیدم

کسی که میخاد بچه دار بشه اول از همه باید دیدگاهش مثبت باشه نکه صرفا چون زنه بگه خوب مجبورم باید بزام

#الحمدلله_علی_کل_حال  
طبعی هم بدترین نقطه رو تیغ میزنن . دشویی کنی جیغت میره هوا

من دو تا بخیه بیرونی خوردم و تا از تخت زایمان اومدم پایین رفتم دسشویی هیچ مشکلیم نداشتم🤔 پرینه چه ربطی به دسشویی کردن داره؟ 

اون حس فشار خفیف بخاطر زور زدنا تا چند روز هست ولی برا دسشویی رفتن هیچ مشکلی نیست

ضمن اینکه همه تیغ نمیخورن

من نخوردم و پارگی حدود یک سانت بود که خود بچه ایجاد کرد اصلنم حسش نکردم 

شما یه برش سطحی پرینه رو از پاره شدن هفت لایه ی شکم بدتر میدونید؟

#الحمدلله_علی_کل_حال  
خانمها بفرمایید شاهد از غیب رسید مرسی عشقم که اومدی مطلبو روشن کردی😍😘

شما تو اینستا پیجای مامایی رو دنبال کنید 

مثه این مثلا https://instagram.com/mamasite.ir?utm_source=ig_profile_share&igshid=1f8rz6lnqyw7b این که بعد از سزارین نمیشه طبیعی زایمان کرد چند ساله که منسوخ شده و مواردی مثه اون دوستمون که دو سال بعد سز (بسته به دلیل سزارین) زایمان طبیعی داشتن روز بروز داره بیشتر اتفاق میفته

#الحمدلله_علی_کل_حال  
این حرفا رو جدی نگیرید کسی که اطلاعاتش در حد ششم ابتدایی باشه هم باید بدونه که منگولیسم یه اختلال ژن ...

من فقط از دردش میترسم.چون واژینسموسم

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.
آخی آره سخته اینجوری شما حتما باید مامای خصوصی بگیری و تحت نظر باشی

فعلا ک بچه نمیخوایم چون وضع اقتصادی داغونه🤣 راستی پا قدم نی نی هم مبارک عزیزم

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.

به نظر من رفتار ماماها تو روحیه زائو خیلی تاثیر داره. بعضیاشون خیلی پاچه گیر هستند. آدم ازشون میترسه. شکر خدا مامای من مهربون بود. اما قبلیش که شیفتش عوض شد کلی با من دعواداشت. من دردام رو کشیده بودم تو خونه و قتی رسیدم بیمارستان 8 سانت باز شده بودم. تا خوابیدم رو تخت هنوز چیزی نگذشته بود که ماما بداخلاقه اومد بالا سرم که در مورد پرونده پزشکیم سوال بپرسه. آخرش بهش گفتم که من این ماه آخر 2 واحد فقط صبح ها انسولین میزنم. یه دفعه اعصابش خورد شد گفت حالا بهم میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم آخه به من فرصت نمیدی حرف بزنم. یا درد دارم یا شماها سوال میپرسین. یا دارین انگولکم می کنین.