2821
2789
عنوان

زاییدم 😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 75 پست
چطور مگه

من تمام‌کلاسای زایمان رو رفتم کلی هم ورزش کردم از روز اول بارداریم ولی ۶ساعت درد وحستناک کشیدم انقد دردش زیاد استخون های بدنت له میشه سر اخرم خدادکمکم کرد بچم ضربان قلبش کند شد بردنم اتاق عمل نمیدونی چقد خوش گذشت ۶ساعت بعدم خودم اروم اروم رفتم دسشویی.تنها 

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي وحشتناكه كه

اي خداااا چقدر ميترسن همه به خدا وحشتناك تر از تيغ زدن بدنتون و پاره كردن هفت لايه شكمتون كه نيست .....

من اولي رو سز شدم ....

دومي طبيعي....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
اره ولی بهتر از اینه که فلج بشه یا مونگول زبونم لال دور از جون بچه های همه‌ مون😞

وا مادر من ۶ تا زایید طبیعی هیچ کدوم منگل نشدن. اینهمه دو رو برمون طبیعی زاییدن منگل نشدن. اروپا امریکا طبیعی میزان منگل نمیشن... طبیعی ترین راهی که خدا گذاشته محال ممکنه ضرر داشته باشه جز در موارد خاص. 

عزیزم بگو تحمل درد نداری دیگه رو کار خدا چرا عیب میزاری🤣

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.
امکان نداره!این میشه سزارین تکراری اندیکاسیون سزارین بودی شما چجوری گذاستن طبیعی زایمان کنی😵وای تر ...

درست میگی 

من با اینکه با فاصله 9 سال از سزارینم باردار شدم دکتر اجازه طبیعی نداد که شانص هم اووردم چون زایمانم دوروز زودتر اتفاق افتاد و درد طبیعی کشیدم و تا سر حد مرگ و پارگی رحم به خاطر سز قبلیم رفتم

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
راستی مطمئنی😅😂😁

من از زایمان شدیدا هراس دارم پولدار بشم میرم سزارین ولی از طبیعی دفاع میکنم🤣

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.
2824
2823
2791
2779
2792