2821
2789
عنوان

زاییدم 😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 75 پست

اييييييييييى جونم من ك مجردم با خوندن اتفاقات خوبت كيف كردم انشالله سايه پدر و مادر سالها روى سر بچتون باشه

انشالله عمر با عزت خدا ب همتون بده و عروسيش و ببينى و فرزند خوب و نمونه اى برات باشه و از داشتنش خدا رو هميشه شاكر باشى

مبارک باشه عزیزم.

استارتر پزشکت توی همون بیمارستان بود؟اخه من پزشکم توی اون بیمارستانی  میخوام برم نیست میخوام ببینم راحت پذیرش میکنن یاخیر.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مباااااارکه عزززززززیزم خیلی خوشحال سدم برات الهی خودتو نی نی همیشه تنتون سالم باشه

اونروز ک‌ گفتی دارم میرم بیمارستان خیلی دعات کردم تو هم برای ما دعا کن

الهی نی نی ت زیر سایه پدرمادرش ب سلامتی بزرگ بشه

راستی اون تیکه ک گفتی ماماها پاچه تو گرفتن عالی بود😂مردم از خنده نصف شبی😂😁

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
تا تجربه نکردی ترس داره ولی تجربه که بکنی میبینی که توانش رو داری من از اتاق عمل خیلی بیشتر میترسم

ناكفته نماند من درد پريودي رو قرص ميخورم نميتونم تحمل كنم بعد يعني ميتونم طبيعي زايمان كنم؟

مباركه عزيزم .....♥️♥️ من زايمان اولم پره اكلامپسي گرفتم تو هفته سي و سه سزارين شدم .... خيلي ها ب ...

عزیزم

مبارک باشه 

ان شاء الله عاقبت بخیر باشن ❤

#الحمدلله_علی_کل_حال  
ناكفته نماند من درد پريودي رو قرص ميخورم نميتونم تحمل كنم بعد يعني ميتونم طبيعي زايمان كنم؟

اره منم قرص ميخوردم ولي طبيعي زايمان كردم نميكشه ادمو فقط يكم بايد تحمل كني و صبور باشي .......

😉😉

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
اخه مردم هي ميگن بعد بايد زيبايي عمل كني و دردش ترسناكه ادم ميترسه

گفتم ک شنیده هات بریز دور

من الان 5 ساله زایمان کردم

خودتو از نظر روحی تقویت کن

والا خوده زایمان انقدر درد نداره ک ادم از شنیده هاش درد میکشه

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
عزیزم مبارک باشه  ان شاء الله عاقبت بخیر باشن ❤

مرسي گلم ♥️🌸♥️🌸

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
مباركه عزيزم .....♥️♥️ من زايمان اولم پره اكلامپسي گرفتم تو هفته سي و سه سزارين شدم .... خيلي ها ب ...

چجوری طبیعی بعد سرارین ک‌ نمیشه!!!!باید حداقل هفت سال بگذره😐

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢

بیمارستان نفت اهواز؟

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.