2777
2789
عنوان

خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 24 پست
اقامت که میخوام برم اسکاندیناوی یا هاوایی‌ 😂😂😂  خدایی مگه با دو تومن میشه اقامت گرفت ؟😮 ن ...

آخه اینا گفتن میبرن وسط راه ولت میکنن گفتم نکنه واسه اقامت میخوای بری 😂😂

از آژانس مسافرتی سوال کن دقیق راهنماییت میکنن

با تور بری به صرفه ست

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آخه اینا گفتن میبرن وسط راه ولت میکنن گفتم نکنه واسه اقامت میخوای بری 😂😂 از آژانس مسافرتی سوال کن ...

اره گفتم چارتری بهتره . زنگ بزنم آژانس مسخرم نمیکنن ؟ بگم دو تومن 

اره گفتم چارتری بهتره . زنگ بزنم آژانس مسخرم نمیکنن ؟ بگم دو تومن 

نه عزیزم مسخره چیه، همه قیمتی هست، حتما زنگ بزن سوال کن

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏

دوتمن بری ترکیه؟؟؟دوتمن؟چ خوبه پولای شما چ جوریه😍😂ب منم بگین 

من میخواستم کالسکه دوقلو بگیرم میگفت دونیم 

ک منصرف شدم

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
دوتمن بری ترکیه؟؟؟دوتمن؟چ خوبه پولای شما چ جوریه😍😂ب منم بگین  من میخواستم کالسکه دوقلو بگیرم ...

والا ما واسه این چیزا پول نمیدیم. برای اولین بار تو عمرم یک چیزی دلم خواست آدمو ضایع نکنید دیگه 😑 

والا ما واسه این چیزا پول نمیدیم. برای اولین بار تو عمرم یک چیزی دلم خواست آدمو ضایع نکنید دیگه 😑&n ...

😪عشقم ضایع نکردم ک 

منم پول ندادم بابت کالسکه واجب نیس ک

خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
😪عشقم ضایع نکردم ک  منم پول ندادم بابت کالسکه واجب نیس ک

والا شده قضیه اینایی که میرن واسه بچه استریل کننده شیشه میگیرن 😶 خب که چی الان مثلا خودت بشوری چه فرقی داره