yum_yum مدیر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1551 عنوان خارج | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 24 پست یک سوال با نفری یک تومن فوقش دو تومن میشه خارج رفت ؟ (نشین مثل این بنگاه ها میگی چهل تومن میگن یک صدی دارم 😅)لبنانی قطری اینجاها هم در نظر بگیرین 1397/11/13 | 03:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_azadeh_ عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 1386 اقامت که میخوام برم اسکاندیناوی یا هاوایی 😂😂😂 خدایی مگه با دو تومن میشه اقامت گرفت ؟😮 ن ... آخه اینا گفتن میبرن وسط راه ولت میکنن گفتم نکنه واسه اقامت میخوای بری 😂😂از آژانس مسافرتی سوال کن دقیق راهنماییت میکننبا تور بری به صرفه ست مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه میرود میخندند!!! 😏
خياطجون عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 551 😂😂😂😂 مستفیذ شدم از این اطلاعات مرسی ديگه چكار كنم يه همچين ادميم خواستم اطلاعاتمو در اختيارتون بزارم😂😂😂😂
yum_yum مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1551 آخه اینا گفتن میبرن وسط راه ولت میکنن گفتم نکنه واسه اقامت میخوای بری 😂😂 از آژانس مسافرتی سوال کن ... اره گفتم چارتری بهتره . زنگ بزنم آژانس مسخرم نمیکنن ؟ بگم دو تومن
_azadeh_ عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 1386 اره گفتم چارتری بهتره . زنگ بزنم آژانس مسخرم نمیکنن ؟ بگم دو تومن نه عزیزم مسخره چیه، همه قیمتی هست، حتما زنگ بزن سوال کن مردم شهری که همه در آن میلنگند، به کسی که راست راه میرود میخندند!!! 😏
amir_armin عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1229 دوتمن بری ترکیه؟؟؟دوتمن؟چ خوبه پولای شما چ جوریه😍😂ب منم بگین من میخواستم کالسکه دوقلو بگیرم میگفت دونیم ک منصرف شدم خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
amir_armin عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1229 عزیزم شاید تا چند ماه پیش میشد ک واقعا میشد ولی الان ن 😔همه چی گرون شده خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
yum_yum مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1551 دوتمن بری ترکیه؟؟؟دوتمن؟چ خوبه پولای شما چ جوریه😍😂ب منم بگین من میخواستم کالسکه دوقلو بگیرم ... والا ما واسه این چیزا پول نمیدیم. برای اولین بار تو عمرم یک چیزی دلم خواست آدمو ضایع نکنید دیگه 😑
amir_armin عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 1229 والا ما واسه این چیزا پول نمیدیم. برای اولین بار تو عمرم یک چیزی دلم خواست آدمو ضایع نکنید دیگه 😑&n ... 😪عشقم ضایع نکردم ک منم پول ندادم بابت کالسکه واجب نیس ک خـــدایــا شکـرت 😍مـامـان دوقـلوهــا😍امیرو ارمین😍😘
yum_yum مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1551 😪عشقم ضایع نکردم ک منم پول ندادم بابت کالسکه واجب نیس ک والا شده قضیه اینایی که میرن واسه بچه استریل کننده شیشه میگیرن 😶 خب که چی الان مثلا خودت بشوری چه فرقی داره
onlinetutor عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 128 ۰۹۳۳۷۸۰۴۸۹۵ آنلاین ....مکالمه کاربردی زباناستاد زبان .نیتیو .با ۲۰ سال سابقه تدریس در کشورهای امریکا .امارات .هند و ایران