2777
2789
عنوان

تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 39 پست
بخدا نمیدونم اخه ما پارک کرده بودیم میگه سرعت داشتم نرسیدم ترمز کنم 

شوهر منم پارک کرده بود ماشینشو که پسره از پشت سر زد بهش . یه هفته ماشین تعمیرگاه بود . آخر سر هم ماشین مثل قبل نشد . پسره هم انقدر پررو بود میخواست شوهرمو بزنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما باید برید دادسرا و شکایت کنید.فقط شماره ماشین رو حتما داشته باشید. خسارت ماشین و خسارت بدنی ...

اها مرسی به شوهرم بگم ببینم چی میشه فردا میرم دکتر خداکنه جدی نباشه مهره کمرم بدجور درد میکنه 😭

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
ای وای امان از ادم جاهل  

تازه زنگ زده بود مادرش هم اومده بود .ما نمیدونستیم پسره گواهی نامه و بیمه نداشته . مادره اومد با زبون چرب و نرم مارو آروم کرد .اخر سر که میخواست پول تعمیرگاهو بده یه پدرسوخته ای شده بود . اول زبون ریخت که ما شکایت نکنیم . بعد پول نمیداد 

بچها اینقدر سرعت داشت که سر زنش خورد به شیشه جلو ماشین الاهی بمیرم واسه بچم زهر ترک شد😭

دخترت سرش ضربه نخورد ؟تروخدابچه بغل جلونشینیدیا عقب بشین یاتوصندلی کودک بذاریدش

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
گزارش من هرباربراش گزارش زدم بزودی میترکه

من دلم نمیاد ولی واقعااا بعضی وقتا چاره نمیزارن

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍