2777
2789
عنوان

تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 39 پست
بخدا نمیدونم اخه ما پارک کرده بودیم میگه سرعت داشتم نرسیدم ترمز کنم 

شوهر منم پارک کرده بود ماشینشو که پسره از پشت سر زد بهش . یه هفته ماشین تعمیرگاه بود . آخر سر هم ماشین مثل قبل نشد . پسره هم انقدر پررو بود میخواست شوهرمو بزنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما باید برید دادسرا و شکایت کنید.فقط شماره ماشین رو حتما داشته باشید. خسارت ماشین و خسارت بدنی ...

اها مرسی به شوهرم بگم ببینم چی میشه فردا میرم دکتر خداکنه جدی نباشه مهره کمرم بدجور درد میکنه 😭

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
ای وای امان از ادم جاهل  

تازه زنگ زده بود مادرش هم اومده بود .ما نمیدونستیم پسره گواهی نامه و بیمه نداشته . مادره اومد با زبون چرب و نرم مارو آروم کرد .اخر سر که میخواست پول تعمیرگاهو بده یه پدرسوخته ای شده بود . اول زبون ریخت که ما شکایت نکنیم . بعد پول نمیداد 

بچها اینقدر سرعت داشت که سر زنش خورد به شیشه جلو ماشین الاهی بمیرم واسه بچم زهر ترک شد😭

دخترت سرش ضربه نخورد ؟تروخدابچه بغل جلونشینیدیا عقب بشین یاتوصندلی کودک بذاریدش

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
گزارش من هرباربراش گزارش زدم بزودی میترکه

من دلم نمیاد ولی واقعااا بعضی وقتا چاره نمیزارن

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍