2777
2789
عنوان

نام هاتونو بگید رفتم مشهد یادکنم

164 بازدید | 36 پست

سلام من چندر باز این تاپیک زدم  که 5شنبه این هفته با خانواده میریم مشهد  و شهادت حضرت فاطمه زهرا    سلام علیها   شاید اونجا باشیم  هرکس اسمشو و خانواده دوستی اشنایی داره بگه فقط اسمشو بگم امام از رطف همه نمیتونم س بدم  راستی شماره حرم اقا امام رضا علیه السلام  05148888  هستش بزنگید کسی صداتونو نمیشنوه  باور کنید مینوسم اسم هاتونو  الانم  یکم سریع تر بگین میخوام بخوابم  بعدم اگه یادم رفت اسموتونو نگفتم دیگه شرمنده گردنم نمونه اسلام علیک یا علی بن موسی الرضا  اسلام علیم یا امام رئوف  علیه السلام  اسلام علیک یا فاطمه زهرا  سلام علیها اسلام علیک یا مهدی ادرکنی  عج

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بگو ک خانوادم از لجبازی دست بردارن

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

زهرا و مرتضی با پسرمون محمد

التماس دعا.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)