2777
2789
عنوان

چت مخفی

| مشاهده متن کامل بحث + 3708 بازدید | 23 پست
اگر تل داری باید اون ذره بینی ک بالای صفحه سمته راسته لمس کنی چند ثانیه روش نگه داری بعد رمزو بزنی ک ...

من واسه شوهرم تل پیام اومد زدم روش نوشته بود این گفتگو مخفی شده است دیگه ندونستم باید چیکار کنم مطمعنم که رمز داره

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
من واسه شوهرم تل پیام اومد زدم روش نوشته بود این گفتگو مخفی شده است دیگه ندونستم باید چیکار کنم مطمع ...

آها...نه دیگه تا رمزو ندونی نمیتونی وارد بشی

حالا چندبار شانسی بزن شاید باز شد

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها...نه دیگه تا رمزو ندونی نمیتونی وارد بشی حالا چندبار شانسی بزن شاید باز شد

همیشه حذف میکردم دوباره نصب میکردم ولی الان دیگه نمیشه 

همیشه حذف میکردم دوباره نصب میکردم ولی الان دیگه نمیشه 

تلشو حذف میکردی ؟ خب لابد رمز ورودشم کلا عوض کرده

حالا چرا انقد حساسی.شاید چیز خاصی نباشه.فکرتو مشغول نکن

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
تلشو حذف میکردی ؟ خب لابد رمز ورودشم کلا عوض کرده حالا چرا انقد حساسی.شاید چیز خاصی نباشه.فکرتو مشغ ...

نه خیانت نیس مطمعنم

در مورد کاره میترسم شاید به 

نه خیانت نیس مطمعنم در مورد کاره میترسم شاید به 

پس  بیخیال.استرس برات خوب نیس.هرچی باشه خودش حلش میکنه.نخواسته ناراحت بشی ک مخفی کرده.کنجکاوی نکن

پس  بیخیال.استرس برات خوب نیس.هرچی باشه خودش حلش میکنه.نخواسته ناراحت بشی ک مخفی کرده.کنجکاوی ن ...

چی بگم والا بازم ممنون از راهنمایتون