2777
2789

بالای تل سمت راست یه ذره بین داره انگشتتو چند ثانیه بذار روش چت مخفی میاد البته باید رمزو وارد کنی

یا اینکه اون بالا سمت چپ سه تا خط افقی زیر هم داره بزن رو اون اگه موبوگرامه تو لیستی ک باز میشه نوشته چت های مخفی

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالای تل سمت راست یه ذره بین داره انگشتتو چند ثانیه بذار روش چت مخفی میاد البته باید رمزو وارد کنی ...

عزیزم میتونی انجام بدی عکس شو واسم بفرسی

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

البته من چون چت مخفی ندارم نوشته رمز عبور انتخاب کنید.اگه چت داشته باشم مینویسه رمز را وارد کنید

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

اگر تل داری باید اون ذره بینی ک بالای صفحه سمته راسته لمس کنی چند ثانیه روش نگه داری بعد رمزو بزنی ک باز بشه

البته من چون چت مخفی ندارم نوشته رمز عبور انتخاب کنید.اگه چت داشته باشم مینویسه رمز را وارد کنید

خوب اگه رمز عبورشو بلد نباشم هیجوره نمیتونم ببینم

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)