دور هم که جمع میشیم من و دختر عمو هامو جمع میکنه واسمون کلاس اشپزی میوه پوست کنی و ..میزاره میگه باید کدبانو بشین 😂😂😂😂از کلا فامیل بهتر میوه پوست میکنه
برا همین همش میگن ی پسر ی دختر کافیه من مخالفم چون بعدش ادم حال نمیکنه من ۶ تا دایی دارم .۵ تا عمو دارم ۶ تا خاله و دوتا عمه ...دور همی خیلی صفا میده😍حیف ک مخارج زیاد شده مردم دیگه مث قدیم نمیتونن بچه بیارن بزرگ کنن😔
برا همین همش میگن ی پسر ی دختر کافیه من مخالفم چون بعدش ادم حال نمیکنه من ۶ تا دایی دارم .۵ ...
من ۵ تا عمو دارم ۴ تا عمه و کلی بچه هاشون هستن اما اصلا رفتوامدی نداریم چی بشه تو مراسمی عقدی عروسی عزایی ببینمشون سلام علیکی حتی عیدهم خونه هاشون نمیرم همشون دسته جمعی سفر میرن ولی یه خبر به ما نمیدن😪😢
نمیدونم اونا شهر دیگه هستن ولی مدام بخاطر یه سری اقوام دیگه به شهر ما سفر میکنن اصلا نه یه زنگ میزنن نه یه خبر میدن چی بشه سالی یه بار یه تکه پا سر بزنن خونه بابام اونجا ببینمشون مثلا یه ساعت میرن سر میزنن خونه بابام بعدش زود پامیشن همشون دسته جمعی میرن پیک نیک یا سینماو بازار گردی. اصلا یه تعارف نمیکنن شمام بیاین . دق کردم از تنهایی😪
باور کن دلخوری به اون صورت نیست بیشتر حسادت میکنن به وضع بابام . خیلی دلخور میشم یه تکه پا فقط خونه ...
اینجور چیزا هم هست ...ما هم داریم مثلا حتی خاستگار میمومد برامون خیلیا خسادت میکردن حتی ب قیافه ها همدیگه ...همه همینجورن ولی خب اخرش دور هم ک بشینین خیلی خوبه خیلی صفا داره من ی تار مو همونارو ب دنیا نمیدم اگه نبینمشون دلم خیلی تنگشون میشه