2777
2789
عنوان

عمو 😂😂😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 25 پست
خوش بحالت  ما نه عمو نه دایی هیچ کس 😩😧

برا همین همش میگن ی پسر ی دختر کافیه من مخالفم چون بعدش ادم حال نمیکنه من ۶ تا دایی دارم .۵ تا عمو دارم ۶ تا خاله و دوتا عمه ...دور همی خیلی صفا میده😍حیف ک مخارج زیاد شده مردم دیگه مث قدیم نمیتونن بچه بیارن بزرگ کنن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا همین همش میگن ی پسر ی دختر کافیه من مخالفم چون بعدش ادم حال نمیکنه من ۶ تا دایی دارم .۵ ...

من ۵ تا عمو دارم ۴ تا عمه و کلی بچه هاشون هستن اما اصلا رفتوامدی نداریم چی بشه تو مراسمی عقدی عروسی عزایی ببینمشون سلام علیکی حتی عیدهم خونه هاشون نمیرم همشون دسته جمعی سفر میرن ولی یه خبر به ما نمیدن😪😢

[QUOTE=81192370]اونام همه دورو و تو زرد[/QUOTE برو باشگاه کلاس اشپزی دوستای جدید پیدا کن

هیشکیو نمیخام دلم میخاد برم یه جایی وواسه خودم هیچکیم کار به کارم نداشته باشه همه برن بمیرن

😈😈...Well Well
من ۵ تا عمو دارم ۴ تا عمه و کلی بچه هاشون هستن اما اصلا رفتوامدی نداریم چی بشه تو مراسمی عقدی عروسی ...

☹عزیزم دلخوری حتما بینتونه ولی تو هر خانواده ای پیش میاد ...فقط بزرگتزا باید مدیریتش کنن وگرنه خانواده پر جمعیت این مشکلاتو زیاد داره

عززم خب یهو دعوتشون کن شاید خوب بشن😍

نمیدونم اونا شهر دیگه هستن ولی مدام بخاطر یه سری اقوام دیگه به شهر ما سفر میکنن اصلا نه یه زنگ میزنن نه یه خبر میدن چی بشه سالی یه بار یه تکه پا سر بزنن خونه بابام اونجا ببینمشون مثلا یه ساعت میرن سر میزنن خونه بابام بعدش زود پامیشن همشون دسته جمعی میرن پیک نیک یا سینماو بازار گردی. اصلا یه تعارف نمیکنن شمام بیاین . دق کردم از تنهایی😪

☹عزیزم دلخوری حتما بینتونه ولی تو هر خانواده ای پیش میاد ...فقط بزرگتزا باید مدیریتش کنن وگرنه خانوا ...

باور کن دلخوری به اون صورت نیست بیشتر حسادت میکنن به وضع بابام . خیلی دلخور میشم یه تکه پا فقط خونه بابام سر میزنن و میرن میگردن خودشون 

باور کن دلخوری به اون صورت نیست بیشتر حسادت میکنن به وضع بابام . خیلی دلخور میشم یه تکه پا فقط خونه ...

اینجور چیزا هم هست ...ما هم داریم مثلا  حتی خاستگار میمومد برامون خیلیا خسادت میکردن  حتی ب قیافه ها همدیگه ...همه همینجورن ولی خب اخرش دور هم ک بشینین خیلی خوبه خیلی صفا داره من ی تار مو همونارو ب دنیا نمیدم اگه نبینمشون دلم خیلی تنگشون میشه