2821
2789
اصولا می گن برای هر حاجت جداگانه ختم بردارین . برای باطل طلسم هم عالیه . می گن اگه هر روز صوت بقره ر ...

راگه فقط صوته من هررروز میذارمش.اره هرکی میاد خواستگاری دیگه نمیاد.انگار هیجکسی منو نمیبینه از سن کم همین بودم هنوزم مجردم.هرکی میاد دیگه نمیاد.هیچکدومم به دلم نبودن اما هموناهم نمیومدن من ازشون کمتر نبودم چه بسا ظاهری بیشترم بودم.

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

راگه فقط صوته من هررروز میذارمش.اره هرکی میاد خواستگاری دیگه نمیاد.انگار هیجکسی منو نمیبینه از سن کم ...

صوتش رو بذار هر روز. اگه بتونی چله سوره بقره رو برداری و خودتم بخونی عالیه هر کدوم تونستی یا هر دو رو انجام بده

با خدا باش و پادشاهی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صوتش رو بذار هر روز. اگه بتونی چله سوره بقره رو برداری و خودتم بخونی عالیه هر کدوم تونستی یا هر دو ر ...

باشه عزیزم.ولی من خیلی گناه کارم خیلیییی حتی روم نمیشه برم درخونه خدا.ازش خیلی دور شدم.اما بااین حال باز نااامیدنیستم ازدرگاهش

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم