2821
2789
اصولا می گن برای هر حاجت جداگانه ختم بردارین . برای باطل طلسم هم عالیه . می گن اگه هر روز صوت بقره ر ...

راگه فقط صوته من هررروز میذارمش.اره هرکی میاد خواستگاری دیگه نمیاد.انگار هیجکسی منو نمیبینه از سن کم همین بودم هنوزم مجردم.هرکی میاد دیگه نمیاد.هیچکدومم به دلم نبودن اما هموناهم نمیومدن من ازشون کمتر نبودم چه بسا ظاهری بیشترم بودم.

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

راگه فقط صوته من هررروز میذارمش.اره هرکی میاد خواستگاری دیگه نمیاد.انگار هیجکسی منو نمیبینه از سن کم ...

صوتش رو بذار هر روز. اگه بتونی چله سوره بقره رو برداری و خودتم بخونی عالیه هر کدوم تونستی یا هر دو رو انجام بده

با خدا باش و پادشاهی کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صوتش رو بذار هر روز. اگه بتونی چله سوره بقره رو برداری و خودتم بخونی عالیه هر کدوم تونستی یا هر دو ر ...

باشه عزیزم.ولی من خیلی گناه کارم خیلیییی حتی روم نمیشه برم درخونه خدا.ازش خیلی دور شدم.اما بااین حال باز نااامیدنیستم ازدرگاهش

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم