2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوووه تازه 4روز شده

من تا دوهفته کیپ بودم کم کم انقد با سرم شستم خوب شدم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
اینکه اصلا خوب نیست که آدم بعده بیست سال از عمل بینی دماغش کیپ بشه. شاید عمل دیگه ای میخواد

نمیدونم والا الان خبری ندارم ازش ولی خیلی خیلی صدا میده دماغش سوت میزنه انگار

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
آخه خیلیا این مشکل رو ندارن و بعد از اینکه تامپونو خارج کردن راحت نفس میکشن😔

کی گفته عزیز من .منو ودوستم تقریبا به فاصله دو هفته از هم عمل کردیم .من خودم امروز ۱۶ روزه که عمل کردم تازه الان یه کمی راحت شدم

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
من قراره عمل کنم سخته عملش؟درد داره؟

همه عین هم نیستن... برا بعضیا خیلی راحته برا بعضیا سخت... نگا کن همیشه موقع سرماخوردگیات و دردات و ... چطور بهت گذشته. من تا دستم جایی میخورد یا پام زود کبود میشدم خب الان معلومه چ صورت داغون و کبودی دارم😔 باید تحملت خیلی بالا باشه. چون مراقبتای بعد عمل حوصله میخواد

همه عین هم نیستن... برا بعضیا خیلی راحته برا بعضیا سخت... نگا کن همیشه موقع سرماخوردگیات و دردات و . ...

بدنم زود کبود میشه ولی دیر سرما میخورم سختیش شنیدم باید چند روز از دهن نفس کشید دهن خشک میشه سخته اون مشکلی نداره چون من الانشم بخاطر انحراف از دهن نفس میکشم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
بدنم زود کبود میشه ولی دیر سرما میخورم سختیش شنیدم باید چند روز از دهن نفس کشید دهن خشک میشه سخته او ...

مدام مایعات بخور... فقط روز اول دوم دهنت خشکه انگار. اونم ب خاطر اینه که لوله ای ک توو عمل وارد دهنت میکنن جاش بعد عمل یه طوریه نمیتونی راحت قورت بدی. بعدش اینطور نیست...