2777
2789
عنوان

کسی از سایت aliexpress علی اکسپرس خرید کرده و راضیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14624 بازدید | 33 پست
سلام بی بی ما انجام میدیم کلیه خرید ها رو با کم ترین کارمزد سایت ما درست شده ولی هنوز کالا ها رو وارد نکردیم هرچی خواستین این شماره من هستت 09185656127 داخل لاین وایبر تلگرام و واتساپ هستم سوالتونو بگید راهنمایتون میکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی عزیز. من کلا عادت دارم مستقیم کارهامو انجام بدم. تا کامل از همه چی سر در بیاورم. اینطوری خیالم همیشه راحت تره. :) من از e-jeeb.ir یک ویزا کارت هدیه سفارش می دهم به مبلغی که می خوام و بعد می روم تو علی اکسپرس پرداختم را انجام می دم و خیلی ساده. لینک اش را براتون می ذارم : http://e-jeeb.ir/visa-card/online-order/aliexpress/ به این صورت هم فکر می کنم به صرفه تر است و هم اینکه دیگه هی از این شرکت و تون شرکت هم پیگیری نمی خواد کرد که کالا کی ارسال می شه! و آیا اصلا ارسال می شه یا خیر!
دوستان من بخوام برای پسر ۵ سالم از علی اکسپرس خرید کنم باید چه سایزی رو سفارش بدم؟ چون سایزاشون مشخص نیست چطوریه. میشه راهنماییم کنید؟
بار الهی ! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم، نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد نروم باز به جایی ..پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی کس به غیر تو نخواهم چو بخواهی چی نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ..
سلام آنجل جون، از خریدات راضی هستی؟ جنسشون خوبه؟
بار الهی ! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم، نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد نروم باز به جایی ..پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی کس به غیر تو نخواهم چو بخواهی چی نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ..
پولش رو چطوری پرداخت کردی؟ میشه راهنماییم کنی؟
سلام من سفارشم رد دادم سایت ارزان سفر به آدرس cheapsafar.com برام انجام دادن. خبلی سرعت و دقتشون بالا هست. از همه مهمتر احترامی که برای مشتری قائل میشن، برام جالب بود. لینک مخصوص ثبت سفارش علی اکسپرسشون هم اینه http://cheapsafar.com/Buy-from-Aliexpress-products/
سلام بله هم بطور مستقیم خرید رو انجام میدیم البته بنظر من سایت Tmall واقعا جنسای عالی داره و علی اکسپرس هم با توجه به اینکه برای بچه های گروه حدود چندین سال هست خرید میکنم به این نتیجه رسیدم که اگر دقت کنند در خریدشون مثل خوندن ریوویو ها و .... میتونن جنسای خیلی خوبی رو از همین سایت علی اکسپرس بخرن. در صورت تمایل میتونن وارد گروه ما بشن
عزیز دلم صدای قلب کوچیکت رو شنیدم ...عزیزم بدون مامان عاشقته...پسر من این هفته متولد میشه خدایا کمکش کن صحیح و سالم پا به این دنیا بزاره.
Cherry Y: سلام خرید از انگلیس و چین و سایت علی اکسپرس به آدرس ایران بطور مستقیم و سایت بزرگ ژاپن پذیرفته میشود.همینطور خرید از آمازون و ایبی . پوند 6800 دلار 4700 این قیمت دلار وو پوند با هزینه کارمزد میباشد و برای اطلاعات بیشتر لطفا به آیدی تل گرام @CherryY22 مراجعه یا به کانال @goexpressshop در تل گرام و ای نس تاگرام shopping.center 752 مراجعه کنید . ممنون
عزیز دلم صدای قلب کوچیکت رو شنیدم ...عزیزم بدون مامان عاشقته...پسر من این هفته متولد میشه خدایا کمکش کن صحیح و سالم پا به این دنیا بزاره.
Cherry Y: سلام خرید از انگلیس و چین و سایت علی اکسپرس به آدرس ایران بطور مستقیم و سایت بزرگ ژاپن پذیرفته میشود.همینطور خرید از آمازون و ایبی . پوند 6800 دلار 4700 این قیمت دلار وو پوند با هزینه کارمزد میباشد و برای اطلاعات بیشتر لطفا به آیدی تل گرام @CherryY22 مراجعه یا به کانال @goexpressshop در تل گرام و ای نس تاگرام shopping.center 752 مراجعه کنید . ممنون
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز