2777
2789

بچه ها من اين ماه حدود ٦روز لكه بيني و ٤ روز كامل خونريزي روون و شديد داشتم!😞 

چون ميكرو كردم ماه قبل توي لكه بينيها و خونريزيهام هم بيبي گذاشتم و هم آز دادم بيبي ها هيچكدوم چيزي نشون نميداد زياد ولي آزهام همشون مثبت بود ولي بتا دير شروع كرده بود بره بالا😣

از روز موعدم كه ٩ بود و دو روز بعدش ١٧/٥ و دوروزبعدش يعني دوشنبه تيتر بتا ٥٥/٥

امروز بيبي چك گذاشتم شد اين....

نظرتون چيه؟ يعني ممكنه بچه مونده باشه؟؟!!!!!!

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری شیمیایی بوده.

اره اول دكتر گفت بايد صبر كنيم احتمالا شيميايي باشه ولي الان دو سه روز خونريزي تموم شده ولي باز بتا بالا رفته و بيبي چك هم باز پررنگتر! طبيعيه يا معجزس يا اشتباه شده؟؟؟؟😨 موندم حيروووون

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
رشد بتا خوب بوده هردوتا آزمایش رو تو یه آزمایشگاه انجام داده بودی؟

اره...همه رو تو همون مركزي كه ميكرو كردم (ابن سينا) از دادم همش بتا ٢ يا ٣ برابر شده بود

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
منکه نمیدونم اما از ته دل از خدا میخوام واقعا باردار باشی واست حفظش کنه..الهی امین❤

تشكر عزيز دل🌹🌹🌹💋 خيلي سختي كشيدم اندازه ده سال پير شدم تو اين مدت....سخته دركش😞😢

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
اره اول دكتر گفت بايد صبر كنيم احتمالا شيميايي باشه ولي الان دو سه روز خونريزي تموم شده ولي باز ...

سونو بده.تا مطمئن بشی.اگه بتات رشد کرده.خیلیا هستن تو بارداری خونریزی دارن..

خدایا منم می خوام طعم مادر شدنو بچشم ...                    
تشكر عزيز دل🌹🌹🌹💋 خيلي سختي كشيدم اندازه ده سال پير شدم تو اين مدت....سخته دركش😞😢

اگه خدا برات بخواد ،ممکنه،امیدت از دست نده..اخه من یه فامیلی دارم تا ۳ماهگی پریود میشد سر بچه هاش اصلا متوجه نمیشد ک بارداره..خواستم بدونی بعید نیس این چیزا..میفهمم گلم توکل بخدا کن..واست نماز حاجت میخونم تو حرم امام رضا ب نیت مادرشدنت❤😍

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اگه خدا برات بخواد ،ممکنه،امیدت از دست نده..اخه من یه فامیلی دارم تا ۳ماهگی پریود میشد سر بچه هاش اص ...

الهی فدااااات بشم من عزیز دلم...بازم از شوق الان اشکم ریخت با این حرفت❤️🌹🦋 خدا ایشالله هرررررچی ازش میخوای بهت بده

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
اره اول دكتر گفت بايد صبر كنيم احتمالا شيميايي باشه ولي الان دو سه روز خونريزي تموم شده ولي باز ...

شاید شما از اون باردای هایی داری که با پریودیه🙄

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.