2777
2789
عنوان

درد عشق

1818 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها بیاین کمکم کنید تورو خدا....۱۹ سالمه مطلقه م با ی پسر مجرد ک ۲۹سالشه رابطه دارم ی ساله با همیم...خیلییییییی دوسش دارم خیلی میخوامش قصد ازدواج داریم ولی خانواده ش راضی نمیشن اونم منو خیلی میخواد...میدونم ک میخوادم ولی سره مسائل کوچیک هی همش باهم قهرو دعوا داریم منم دلم میخواد اون بیاد قایمکی از خانواده ش منو عقد کنه ولی راضی نمیشه اخه من تحمل خونه ی بابام رو ندارم اینجا خیلی عذابم میدن...خودشم میدونه ک اینجا چقد بهم سخت میگذره ولی دو دله ک منوعقد کنه با خودش ببره یا نه...پیشنهاد بدید چیکار کنم راضی شه این کار ک منو عقد کنه با خودش ببره برا اون سخت نیس چون شرایطشو داره ولی از خانواده ش میترسه تورو خدا کمکم کنید... 

بزرگترای فامیلشو واسطه کنه برا راضی کردن پدرمادرش

من دوستم خونواده ی پسره مخالف ازدواجشون بودن همینکارو کردن راضی شدن

قایمکی عقدکردن ابروریزیه معلومه که قبول نمیکنه

کاش میشد به تمام آرزوها رسید !  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا برای عقد بهش اصرار نکن چون بعد از ازدواج به رخت میکشه بعدشم حالا که میگه نمیتونه عقدت کنه رابطتو باهاش قطع کن نگران نباش اونقدر مرد تو دنیا هست که تو بتونی با یکیشون ازدواج کنی.

از 

همین کارو میکنید که اسم خانومایه مطلقه بد در رفته

منم دقیقا نوزده سالمه طلاق هم گرفتم ولی من برعکس شما دوست پسرم داره خودشو به آبو آتیش میزنم که من درخواست ازدواجش و قبول کنم

یکم اعتماد به نفس داشته باش

اگه دوسش داری بکش کنارخانواده ش هیچ وقت ممکنه قبولت نکنن واین باعث میش اذیت بش ورفته رفته ازتوهم سردبش واس فرارخودت ازمشکلات اونودرگیرنکن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

من مشهدییم...اخه خیلیییییی دوسش دارم بدون اون میمیرم بخدا میشینم پیش خدا زار میزنم گریه میکنم پیش خدا التماس میکنم ک بتونم یکم بیخیالش باشم ولی نمیشه ک نمیشه نمیتونم بدون اون حتی ی ساعت

شماکه یه بارتجربه داشتی نی

بایدراحت اشنباه کنی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

توقع شما که بیاد یواشکی عقدتون کنه کاملا بیجاست و غلط.

برای نجات از خونه پدر میخواین ازدواجی کنید که خانواده پسر مخالفن، تصور میکنین اوضاعتون از الان بهتر میشه‌ ؟ نخیر....خانواده اش زندگیتو جهنم میکنن...خیال قطع رابطه رو از سرت بیرون کن ....چون پسره نمیاد به این زودی خانوادشو بگذاره کنار و بچسبه به شما

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
من مشهدییم...اخه خیلیییییی دوسش دارم بدون اون میمیرم بخدا میشینم پیش خدا زار میزنم گریه میکنم پیش خد ...

همینکارا ینی احساس نیاز

وقتی بهش احساس نیاز کنی عشق ازبین میرع

باید بهش عشق بورزی بدون احساس نیاز و وابستگی

ینی نگی اگع این نباشه میمیرم اینطوری کائنات تورو هیچوقت به خواسته ت نمیرسونع باید انقدر قوی و بااعتماد بنفس باشی ک بدون اون هم بتونی.و عاشقش باشی بدون وابستگی

کاش میشد به تمام آرزوها رسید !  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز