2777
2789
عنوان

درد عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 24 پست
بچه ها درکم کنید عاشقشم بخدا هرکاری کردم بتونم فراموشش کنم ی حتی بیخیالش باشم ولی نتونستم

پا روی دلت بزار و عاقلانه تصمیم بگیر یه بار شکست خوردی تو زندگیت اینبار با چشم باز انتخاب کن اینجور ازدواجی سرانحام نداره نگران نباش هیچکس تا حالا از دوری معشوقش نمرده قطع رابطه کن خلاص

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الانکه باهم قهریم سره ی موضوعی چیکارش کنم چجوری باهاش رفتار کنم ک خوش بیاد طرفم...ازبس من رفتم طرفش و خودمو کوچیک کردم خسته شدم براش ی جور عادت شده تورو خدا کمکم کنید تا دووم بیارم و بهش بی محلی کنم تا اون بیاد طرفم

رو اعتماد بنفست کارکن کتاب پی دی افش هست سرچ کن دانلود کن .این چه اخلاقیه تو داری انقد خودتو عذاب میدی کوچیک میکنی قوی باش نخواس بره دیگه بدتر ازاین که نمیشع

کاش میشد به تمام آرزوها رسید !  
من مشهدییم...اخه خیلیییییی دوسش دارم بدون اون میمیرم بخدا میشینم پیش خدا زار میزنم گریه میکنم پیش خد ...

از کجا میدونی خانواده اش ناراضی ان و خودش کاملا راضی.مردها  راحت میتونن  با حرف دل یه دختر رو بدست بیارن در صورتی که  اونقدر عاشق نیستن و راحت میتونن دختر رو بذارن کنار. پس یه کم فکر کن و به خودت بیا و امتحانش کن.ببین واقعا دوست داره یا نه. فقط چند صباهی تو رو میخواد.با آرامش باهاش صحبت کن و بگو اگه خانواده و خودت راضی نیستین‌ پس دلیلی نمیبینم که این رابطه ادامه پیدا کنه و خودت رو بهش تحمیل نکن. .تازه اگه ایشون گفت یواشکی اصلا زیر بار نرو .عزت نفس داشته باش .تو جوونی میتونی موقعیتهای خوبی داشته باشی.

هرچه بیشتر بری  سمتش کمتر میاد سمتت. دختر بیشتر نیاز داره معشوق باشه تا عاشق .البته کلاس گذاشتن های الکی رو نمی گم.منطقی و  قوی و با عزت نفس باش. رو خودت کار کن و آرامشت رو بهش نشون بده.اگه روال کنونی خودت رو پیش بگیری یه روزی میشه که ازش متنفر میشی.

خودمم دلم نمیخواد برم سمتش ولی دست خودم نیس ازت عاجزانه التماس میکنم از الان بهم انرژی بدید کمکم کنید تا نرم طرفش تا دو روز...میدونم ک بعد دوروز خودش میاد...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز