2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 51 پست
نمی دونم‌ واقعا چی بگم😁😁 ولی واقعا ما خودمون نمی دونیم از چی خوششون میاد خوب یادمه یه بار مسافرت ...

من یه بار پیرهنو و شلوارکتان  سبز خریده بود منم چشمام سبز دوران عقد خونه مادر شوهرم بودیم منم پوشیدمشون یه ساعتی خیلی خندیدم انقد بهم میومد میگفت تورو خدا درشون نیار 

نه از اول عروسی اینجوریه 😂😂 نمیدونم شایدم حق با شماست 🤣🤣🤣

نه گلم شوخی کردم من ......ولی درست مقابل نقطه مقابل شوهر من    اگه ی بار مرتب نباشم اتفاقی فووورا ب روم میاره و مجبور میکنه اصلاحش کنم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم میگه با حجاب خوشگلتری، هر چی با حجاب تر باشم بیشتر میاد سمتم،بعضی وقتا بعد نزدیکی میپرسم چی ...

جدا؟؟؟ چ جالب 😁 شما تو خونه از اون لباسا بپوشی میاد سمتت؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
من شوهرم میگه با حجاب خوشگلتری، هر چی با حجاب تر باشم بیشتر میاد سمتم،بعضی وقتا بعد نزدیکی میپرسم چی ...

تازه اوایل موهامو مدل میدادم ی ساعت رو خودم کار میکردم میرفتم میگفتم خوشگلم؟

می‌گفت بیا، میرفتم،با هر دوتا دست موهامو شلخته میکرد یه لبخند از سر رضایت میداد می‌گفت الان خوشگلی من طرح ببعی دوست دارم😊

😂😂😂😂😂😂😂

نمی دونم‌ واقعا چی بگم😁😁 ولی واقعا ما خودمون نمی دونیم از چی خوششون میاد خوب یادمه یه بار مسافرت ...

واقعا؟؟؟ منم ی لباس دارم مشکی نخی بلند وقتی میپوشم خیلی زشت میشم منتهی شوهرم ولم نمیکنه میگه چقد بهت میاد🤣🤣🤣 

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
من یه بار پیرهنو و شلوارکتان  سبز خریده بود منم چشمام سبز دوران عقد خونه مادر شوهرم بودیم منم پ ...

اوخی چشم سبز دوست دارم خیلی🤩🤩🤩

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
من جاتو بودم راحت یه شلوار کردی میپوشیدم روشم یه جوراب شلواره رو داخل جوراب میکردمو و یه تی شرت نخی ...

واااااییییی نه تصورشم وحشتناکه 🤣

مال من بپوشم نپوشم مهم نیستم براش

اینجوری نگو عزیزم 

من یه بار پیرهنو و شلوارکتان  سبز خریده بود منم چشمام سبز دوران عقد خونه مادر شوهرم بودیم منم پ ...

🤣🤣🤣

ی چیز جالب دیگه هم برات بگم غش میکنی از خنده

روز عروسیم هم مجبورم کرد لباس حجاب بپوشم😁 حتی موهامم بیرون نبود 😄

البته کلا رو حجاب تعصب نداره ها ولی خوب میگه با حجاب قشنگتر میشی

تازه اوایل موهامو مدل میدادم ی ساعت رو خودم کار میکردم میرفتم میگفتم خوشگلم؟ می‌گفت بیا، میرفتم،با ...

🤣🤣🤣 وااااییییی پس هرجور مردی هس

واقعا؟؟؟ منم ی لباس دارم مشکی نخی بلند وقتی میپوشم خیلی زشت میشم منتهی شوهرم ولم نمیکنه میگه چقد بهت ...

دیگه سلیقه اشونه دیگه😁😁😁

در کل خیلی اهمیت نده بابا

من هر موقع حال دارم به خودم میرسم 

حال ندارم نمی رسم

خوشحال باشم شنگولم

ناراحت باشم شنگول نیستم

در کل به نظرم برای همه مردها باید حا بیافته من یک انسانم و یک همسر هستم.من نه یه عروسکم نه هیچ چیز اضافه تری

من یک آدمم که گاهی خوشتیپم گاهی نه

گاهی ممکنه شاد نباشم

گاهی عصبانی 

گاهی بی حوصله و حتی گاهی مریض و افسرده

الیته اینا همه گاهی باید باشه

این قضه که انقدررر اهمیت بدیم چی دوست دارن چی دوست ندارن ولش کن 

گاهی لباس خوشگل بپوش به خاطر خودت حالا اون خوشش اومد اومد نیومد اون موقع که کر کثیف بودی بیاد سمتت😁😁

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊