2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 51 پست
همسر من خجالت نمی کشه ولی بر حسب اتفاق همیشه تو شلختگی رابطه پیش میاد نمی دونم چرا😅😅😅😅 اون موقع ...

اخه واسم سوال شد ک فقط شوهر من اینجوریه یا هستن مثل ایشون 🤔😂

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
چقد بامزه😇 خوبه که دیگه اینجوری راحتم هستی نمیخاد بفکر تیپ و قیافه باشی

منم چند تا لباس اینجوری خریدم باور میکنی شاید هرکدومو فقط یبار پوشیدم 😁

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته مردا دوس ندارن زنشو همیشه لخت بگرده تکراری میشه براشون جذاب نمیمونه 

نه این فقط با اون لباسا اینجوری میشه بغیر اون هرچی بپوشی یا نپوشی فرقی نداره 😐

منم چند تا لباس اینجوری خریدم باور میکنی شاید هرکدومو فقط یبار پوشیدم 😁

فک کنم پول لباسات گرون شده این تریپو برداشته دیگه نری پول بدی جا لباس خواب 😂😂😂😂😂😂منظورش اینه تو لباس اوووونجوری هم نخری من خودم بله 😁

لابد سرشم میندازه پایین😀😀 الهی

اره دقیقا 😒 ولی منی ک ب خودم رسیدم حرصی میشم دیگ! بخاطر همون دیگ نمیپوشم

امشب شلخته بودی یا به خودت رسیده بودی شیطون

لباس تو خونه ای راحت و گشاد 🤣🤣🤣

بنظرم شوهرت چشم و گوش بستست سرمه کن بزن به چشات 😂😂😂😂

🤣🤣🤣 

اخه واسم سوال شد ک فقط شوهر من اینجوریه یا هستن مثل ایشون 🤔😂

نمی دونم‌ واقعا چی بگم😁😁

ولی واقعا ما خودمون نمی دونیم از چی خوششون میاد

خوب یادمه یه بار مسافرت بودیم(دوران عقد)بعد من کلی لباس ژیگول برده بودم.شب دوم بدنم خارش گرفت گفتم ولی کاش یه شلوار بلند میاوردم میپوشیدم.شوهرم شلوارشو داد پوشیدم

خدایی انقدررر واسه اون تیپ خنده دارم غش و ضعف میرفت 

هنوزم یه وقتایی میگه تو رو خدا بعضی وقتا شلوار منو بپوش خیلی بهت میاد😁😁😁😁حالا انگار افتادم تو گونی ها😁😁

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
فک کنم پول لباسات گرون شده این تریپو برداشته دیگه نری پول بدی جا لباس خواب 😂😂😂😂😂😂منظورش اینه ت ...

نه از اول عروسی اینجوریه 😂😂 نمیدونم شایدم حق با شماست 🤣🤣🤣

لباس تو خونه ای راحت و گشاد 🤣🤣🤣

فوقع ما وقع احسنت

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!