2777
2789
عنوان

ی سوال

371 بازدید | 51 پست

من با شوهرم کلا راحتمو خوبم.از نظر نزدیکی هم همینطور یعنی مشکلی نداریم !ولیییی... نمیدونم چرا وقتی پیشش از اون لباسا ک خودتون میدونید میپوشم سمتم نمیاد برعکس شلخته باشم یا لباس معمولی بپوشم بیشتر سمتم میاد!بین شما کسی هس ک شوهرش اینجوری باشه؟

وقتی از خودش میپرسم میگه نمیدونم شاید خجالت میکشم😒 الان۲ ساله ازدواج کردیم۱سالم عقد

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر پول لباسای گرون گرون نمیدی

😂

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
چه قدر قانع😂😂

والا 🤣

خخخخ اخی خجالت??مگه مردا هم خجالت میکشن جلل خالق😂😂

فقط تو همین ی مورد 🤣🤣

همسر من خجالت نمی کشه ولی بر حسب اتفاق همیشه تو شلختگی رابطه پیش میاد نمی دونم چرا😅😅😅😅

اون موقع ها که به خودم برسم پسرم ۳ صبح میخوابه

یه وقتا درب و داغون پسرم ۹ شب میخوابه

کلا از اول زندگی بچه هم نبود همین بود مثلا کلی به خودم نی رسیدم پریود میشدم همون شب

این مدلی😁😁

سخت نگیر خوش باشین هر جور هست😁

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
مردا معمولا یه چیز براشون مهمه زیاد کار به لباس ندارن

فک کنم شوهر منم از اوناشه 😒

لابد سرشم میندازه پایین😀😀

الهی

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .