2777
2789
عنوان

دوستانی که خونه هاتون همیشه تمیزومرتبه بیاین راهکاربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 48 پست

وای خانوما من که دیگه خسته شدم،ما مستاجریم،تازه گیا اومدیم یه خونه ای که آشپزخونه اش روغنیه با سیف کرمی هر چقدر کشیدم پاک نشد اصلا.منم مثلا بیخیال شدم ولی هر وقت می رم توش حرررررص میخورم

کاش میشد همچو آواز خوش یک دوره گرد.....زندگی را بار دیگر دوره کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان خونه تکونی کردین؟؟؟؟

من بچه کوجیک دارم کلافه ام سنگین شدم 

دوست دارم هرچه زودار خونه رو برق بزنم چون چند هفته اس واقع غیر قابل تحمل شد چیزام 

به نظرتون کی شروع کتم که خونم تا زایمان برق افتاده بمونه

راهکار لطفااااااااا

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
وای خانوما من که دیگه خسته شدم،ما مستاجریم،تازه گیا اومدیم یه خونه ای که آشپزخونه اش روغنیه با سیف ک ...

جوهر نمکم جواب نداد؟

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

هر چیزی که برمیدارین سر جاش بذارین نگین حالا بعد. از بند لباس جمع کردین همون موقع بذارین تو کشو و مثلااگه سه نفر هستین فقط سه تا قاشق چنگال سه تا بشقاب و سه تا لیوان داشته باشین 

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید
وای خانوما من که دیگه خسته شدم،ما مستاجریم،تازه گیا اومدیم یه خونه ای که آشپزخونه اش روغنیه با سیف ک ...

من‌این اثاث کشی اخر باعث شدتغییررویه بدم،بخارشواگه داری بخارشوبزن یاباسرکه سفید ‌وسیم همه چربیا میره

من عصرا جارو دستی میکشم هروز که مویی نباشه. ی دستمال دارم هروقت بیکارم ی دور خونه رو گرد گیری میکنم‌ ...

منم کل وسیله اضافه ها روانداختم انباری خونم‌داره نفس میکشه کاش همیشه منظم بمونم وبرام عادت شه اخه قبلش داستانی بودم

منم کل وسیله اضافه ها روانداختم انباری خونم‌داره نفس میکشه کاش همیشه منظم بمونم وبرام عادت شه اخه قب ...

من مجرد بودم خدای شلختگی بودم اما ازدواج کردم ورق برگشت. حتی الان بچه کوچیک دارم اما باز مرتبم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من‌این اثاث کشی اخر باعث شدتغییررویه بدم،بخارشواگه داری بخارشوبزن یاباسرکه سفید ‌وسیم همه چربیا میره

باسرکه؟؟؟بو نمیگیره دیوارها ووسایلا؟

کاش میشد همچو آواز خوش یک دوره گرد.....زندگی را بار دیگر دوره کرد

ای خداتمومی ندارن کارامن الان ازخستگی ولوشدم روتخت مطمعنم برگردم تواشپزخونه بازم ریختنش بهم وکثیف کردن 

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿