2777
2789
عنوان

پیر شدیم یعنی؟؟؟؟؟😐😐

361 بازدید | 31 پست

شماها هم بعد ازدواجتون فکر میکنین چهرتون پیر شد؟؟؟؟ من خیلی غصه میخورم میگم مجردیم چهرم معصوم و کوچولو بود اما الان نه😭😭😭

خودمو تو اینه نگاه میکنم افسرده میشم هرچیم شوهرم میگه الان خوشگلتری فکر میکنم دروغ میگه😐 کلا کارم شده عکسای مجردیو نگاه کردن و غصه خوردن

ای پیشونی؟؟؟ منو کجا میشونییی!!!!!🙃

شما الان  اینجور فکر میکنی بیست وپنج سالتون بشه دیگه اون موقع چه فکری میکنی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد چاق شدی

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

شما الان  اینجور فکر میکنی بیست وپنج سالتون بشه دیگه اون موقع چه فکری میکنی

یعنی یه سال دیگه بد تر میشم؟؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭

یعنی یه سال دیگه بد تر میشم؟؟؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭

اگه اینجوری پیش بری بله 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اشتباه میکنی به شوهرت میگی پیرشدی بانوجان بعدشم سن که بالابره قیافه پخته ترمیشه😍

دست خودم نیس اصلا خیلی ناراحتم انگار اعتماد به نفسم اومد پایین

لابد چاق شدی

نه یه مدت چاق شده بودم اون موقع این حسو نداشتم بعد خود به خود لاغر شدم انگار ورم کرده بودم بادم خوابید😂😂😂😂

الان ۲ساله این حسو دارم که مثل قبل نیستم

دست خودم نیس اصلا خیلی ناراحتم انگار اعتماد به نفسم اومد پایین

نه باباادم جذابترمیشه،فقط ورزش یادت نره به پوستتم برس ماسک خونگی بزن تاشاداب بمونه

لطفالایک نکنید،ممنون