نه یه مدت چاق شده بودم اون موقع این حسو نداشتم بعد خود به خود لاغر شدم انگار ورم کرده بودم بادم خواب ...
نبابا، چروک صورت از ۳۵ شروع میشه، نگران نباش، جوووونی😂
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
از حالا؟؟؟ من ایران نیستم. یه همکار خانم دارم که 64 سالشه و میگه من میانسالم. هر روز صبح قبل از اینکه سر کار بیاد میره شنا. شنبه ها هم برنامه دویدن داره. بیکاریش هم نقاشی میکنه...اینجا خیلی ها بعد از بازنشستگی که 67 سالگیه تازه میرن دنبال کارهای مورد علاقه مثلا کلاس زبان، هنر و ...
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
نه باباادم جذابترمیشه،فقط ورزش یادت نره به پوستتم برس ماسک خونگی بزن تاشاداب بمونه
باید انرژی داشته باشم اینقدر تو خونه موندم همش دراز کشیدم و با شوهرم چت میکنم ورزش کم میکنم اما رژیممو رعایت میکنم و سعی میکنم اکی باشم. اما نسبت به مجردی به خودم نمیرسم.🙁