2777
2789
عنوان

کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 44 پست
تو دردسر نمیفتم؟

تو چرا بيفتى تو دردسر ماشين واسه اونه نبايد خودش بفهمه قايمكى بذار 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقدیم تو تاپیکام هست دیگه خسته شدم چون ازدواج دومم هس نمیتونم طلاق بگیرم میخوام دیگه خودمو راحت کنم

باهاش حرف بزن در ارامش شاید مشکلتون حل شد من موضوع مشکلتونو نمیدونم ولی یه فرصتی به زندگیتون بدین

عشق های امــروزی بی نامقابل انتقال به غیر و معاف از احساس می باشند 🙄 
اگه شوهرم به من شک کرد چی؟

خب مهمه ديگه نبايد كارى كنى به تو شك كنه بايد حرفه اى باشى حالا واقعا تا اين حد اذيتت ميكنه كه حاضرى اينكارو بكنى ؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
یعنی خودکشی کنی تو بیمارستان اتفاقی نمیفته؟پای پلیس وسط کشیده نمیشه؟

اگر خودکشی کنی و زنده بمونی مشکلی پیش نمیاد فقط خانواده میفهمن مطمعنن و بعدم دعوا ..اما طرف بمیره قضیه به پلیس کشیده میشه که جریان چی بوده و فلان ..حالا چیشده ؟

خب مهمه ديگه نبايد كارى كنى به تو شك كنه بايد حرفه اى باشى حالا واقعا تا اين حد اذيتت ميكنه كه حاضرى ...

اره اصلا زبون نمیفهمه خیلی تلاش کردم نشد

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من
اگر خودکشی کنی و زنده بمونی مشکلی پیش نمیاد فقط خانواده میفهمن مطمعنن و بعدم دعوا ..اما طرف بمیره قض ...

میخوام خودمو بکشم و کاری کنم تا بفهمن که از دست شوهرم خودمو میکشم فقط

اره اصلا زبون نمیفهمه خیلی تلاش کردم نشد

دست بزن هم داره ؟خيانت هم ميكنه ؟چون اين دو چيز واقعا قابل بخشش نيست 

من خیلی از دست شوهرم خستم میخوام یا وقتی پیششم خودمو بندازم زیر ماشین یاهم یه نامه بزارم که خسته بود ...

اینکارا چیه ؟ هممون هزاران بار خسته شدیم شکستیم خورپ شدیم باز سرپا وایسادیم ..خودتو بکشی مشکلات حل میشه ؟روحت آرامش نداره هیچوقت .تو هیچ دینی خودکشی درست نیست 

دست بزن هم داره ؟خيانت هم ميكنه ؟چون اين دو چيز واقعا قابل بخشش نيست 

کاش اینارو داشت.مریضه تهمت میزنه بعدم میگه من هرچی گفتم تو حق قهر کردنم نداری باید همدن لحظه فراموش کنی هرچی میشه پای خانواده هارو میکشه وسط با اینکه تو هیچکدوم تقصیری نداشتم اما سر هر بحثی تهدیدم میکنه ک میام با خانوادت حرف میزنم اصلا هیچ حریم شخصی نداریم

نزدیک مزار بابابزرگم یه دخترو خاک میکردن که خودکشی کرده بود اونم نامه نوشته بود شوهرشو گرفته بودن دختره چند بار به خانوادش گفته بود که اذیتم میکنه ومیزنتم اما گرفتنش بخاطر نامه نبود شک کردن بر اثر کتکایی که خورده مرده باشه اما وقتی ثابت شد خودکشیه ولش کرده بودن مادردختره میگفت خودمون کردیم اون نکرده اگه پشت بچمون وایساده بودیم الان بچمون زنده بود 

اینا رو گفتم بگم برو به مادرت پدرت همه چیو با صداقت بگو ازشون کمک بخواه گناه خودکشی بخشیده نمیشه یه چند صباحی میگن گناه اما بعد همه یادشون میره میمونی خودت وخدای خودت ودل پدرد پدر مادرت 

کاش اینارو داشت.مریضه تهمت میزنه بعدم میگه من هرچی گفتم تو حق قهر کردنم نداری باید همدن لحظه فراموش ...

اى بابا به زور ببرش مشاوره درمان بشه اين ديگه چه جور آدميه 

یه پیشنهادآبجی ،بخدابرای خودم که شوهرم بدترازمال توبودکاملا اثرداشت ...هرچی گفت ،هرچی ها ،تونگاش کن اصلا انگارنمیشنوی ،فکرکن این یک نفره که شدیدامریضی روحی داره وتواستخدام شدی پرستارش باشی ،توتیمارستان بلانسبت خونتون وخودتون ،دکتروپرستارا چجوری بامریض رفتارمیکنن با فحشها واذیتهاشون ؟تازه همیشه فکرکن پیش خداهم عزیزهستی بامردبدمیسازی ،کاریم نکن بهانه بدی دستش ،اونجوری اونم متوجه میشه نمی تونه ناراحتت کنه ،ازهیشکیم دفاع نکن تودعواتون ،انگارحساس نیستی ب کسی 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه